Ученици от НПГ „Д. Талев“ поеха за ден управлението на община Гоце Делчев

Те останаха впечатлени от естеството на работата и отговорностите

Ученици от 10, 11 и 12 клас в НПГ „Димитър Талев“ – Гоце Делчев, се включиха в инициативата на JA Bulgaria „Мениджър за един ден“ и поеха управлението в Общинска администрация – Гоце Делчев. Целта на тази инициатива е учениците да се запознаят с работата на институциите и да научат повече за местната власт.

В ролята на кмет на общината през днешния ден бе Теодора Джамбазова от 11 клас, а заместник – кметове станаха Ангел Стефанов от 11 клас и Георгия Иванова от 10 кл. Председател и заместник-председател на Общинския съвет бяха Анна Михайлова и Герганка Пръчкова.

Ученици от НПГ имаше и във всички отдели на Администрацията, където те се запознаха в конкретика с работата на всеки от титулярите на съответните позиции.

В рамките на два часа учениците управляваха община Гоце Делчев, а след това споделиха, че им е било много интересно и са впечатлени от работата и отговорностите.

Всички ученици получиха подаръци от ръководството на община Гоце Делчев – книга, посветена на патрона на града, както и сертификати за своето участие. „Такива инициативи са чудесни и трябва да бъдат по-чести. Но и без тях трябва да сте убедени, че вратите на общината винаги са отворени за вас, за вашите идеи, предложения и проблеми“, категоричен бе кметът Владимир Москов.

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search