„Стил инженеринг“ трябва да приключи работата по спортната зала за 50 календарни дни. Финансирането на поръчката е осигурено с подписано споразумение между МРРБ и община Якоруда.

Млада фирма от Дебрен набира скорост в печеленето на обществени поръчки в региона!

Регистрираната в Благоевград „Стил инженеринг 2010“ ЕООД на Шеип Даргутев от с. Дебрен поема ремонта на покрива на Спортната зала в Якоруда. При прогнозна цена от 250 000 лв. без ДДС дружеството оферира общината с 249 953,39 без ДДС и получи 100 точки от комисията по провеждане на процедурата, председателствана от зам. кмета Беди Осман. Това беше най-високата цена от подадените за участие 4 оферти, но конкуренцията отпадна още в началото.

„Ваяна” ЕООД на Валентина Пеева от Нова Загора бе отстранена за представяне на документи на чужд език, без превод на български, а „Ник строй 2000“ ЕООД на Николай Кръстанов от Берковица – заради неизпълнени указания от комисията. „Стил инженеринг“ трябва да приключи работата по спортната зала за 50 календарни дни. Финансирането на поръчката е осигурено с подписано споразумение между МРРБ и община Якоруда.

Това не е първи обект на фирмата в общината. Миналата година тя спечели реконструкция на покрива на местната детска градина, а това лято отвя всички конкуренти и пое основните ремонти на кметствата в Конарско, Смолево и Черна Места и на покрива на здравната служба в Конарско срещу 1 050 000 лв. без ДДС.

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search