2 400 кг капачки, 300 кг кенчета и 1 460 лева от дарения – това е равносметката от есенната кампания „Капачки за Бъдеще“ в гр. Гоце Делчев

2 400 кг капачки, 300 кг кенчета и 1 460 лева от дарения – това е равносметката от есенната кампания „Капачки за Бъдеще“ в град Гоце Делчев. Информацията съобщи Габриела Граматикова, координатор за града на фондация „Капачки за Бъдеще“. „Хората, които идваха, главно бяха учители със своите ученици, от детските градини, което за мен е много положителен знак и съм много обнадеждена, защото докато има такива прекрасни учители, които будят младото общество, със сигурност ще расте общество, което ще бъде социално и обществено ангажирано“, подчерта Габриела Граматикова. Тя припомни, че през пролетта болницата в град Гоце Делчев получи от „Капачки за бъдеще“ като дарение три много нужни апарата. „Лекарите също участват в акцията да дарят своите капачки, децата, които бяха там успяха да се докоснат и до няколко истински истории, които те разказаха“.

Габриела Граматикова работи във финансовия сектор, но инициативата „Капачки за бъдеще“ я кара да се чувства полезна и удовлетворена, защото „виждаш надеждата в очите на хората, благодарността в очите на лекарите. Виждаш едно общество, да не говорим за малките деца – те просто сияят от щастие, от ентусиазъм, че допринасят за нещо толкова ценно. Защото „Капачки за бъдеще“ е много ценен ресурс за държавата“.

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search