„Възраждане” или наяждане? Въпросът е повече от резонен, след като се оказа, че майстор на дюнери и фалафели е намерил място в бургаската листа на копейките за изборите на 27 октомври. Като експерт по турска кухня Александър Александров от Карнобат вероятно е по-подходящ за някое от двете ДПС-та, но явно качествата му не са оценени от правилните формации, констатира „Уикенд”.

Макар и да е поставен на почетното девето място, Александров не губи надежди, че ще додрапа до парламента. „Възрожденецът” разчита да бъде избутан напред с преференции от стотиците си доволни клиенти, които всеки ден изхранва с мазните си, но пък евтини сандвичи.

Надеждите му не са съвсем безпочвени. Активисти на партията с гордост разказват, че Сашо е успял да напълни залата на последната предизборна среща на партията в Карнобат. Докато на работното си място агитира за излизане от ЕС и НАТО, в тон с  опорките на вожда Костя Копейкин, дюнерджията го играе и човек от народа.

Александров се зарича, че дори и да отиде в София, няма да  забрави избирателите си. Всеки понеделник, когато депутатите не са в пленарната зала, за да се срещат с електората, той щял отваря дюнерджийницата за да черпи безплатно своите феновете.

Кой знае, може пък и обещанието да хване дикиш, и масовото гласуване с преференции на хората в Карнобат да размести листата на копейките. Защо в Народното събрание да няма и експерт по дюнери?! И след този вот има нужда от нови звезди, които да веселят електората в опит да грабнат неофициалната награда „изборен дебил”.

 

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search