Рапърът Енчев сключи бартер с община Дупница, опъна скари в центъра за празника на града, няма да плаща наем, но ще осигури забавната част и тоалетни

Рапърът Георги Енчев, част от хип-хоп дуета Румънеца и Енчев, сключи бартер с община Дупница да организира празника на града. Празненствата ще са три дни и стартираха вчера, хората на Енчев разпънаха скари в центъра на града, пред сградата на общината, и пекат меса, кюфтета, кебапчета… цели малки прасенца… А по целия площад са наредени маси и столове, където дупничани да похапнат от скарата и да пийнат бира… В екипа на рапъра са и синовете на кмета на бобовдолското Мало село Сашко Александров.

Вчера Енчев играеше тенис на маса с мераклиите да го победят, а наградата бе чаша бира, видя репортерът на „Струма”.

Енчев организира и забавно-музикалната програма за празника на Дупница, в която участие ще вземат Торино, Пашата, Lady B, Б.Т.Р, Борис Солтарийски, „Mono live band“…

Заради интереса на дупничани попитахме кмета на общината Първан Дангов колко пари са платени, за да радват изпълнителите три дни жителите на града и колко пари ще влязат в общинската каса от наем за скарите и сергиите на Енчев.

Ето какво отговори градоначалникът: „Няма да се плащат никакви пари. Подписали сме договор с Енчев, той ще организира тържествата и ще ги ръководи за негова сметка. Ще плати и на Торино и Пашата за концерта и няма да плаща наем за скарите и сергиите. Ще си плати само за почистването след приключване на празника, но ще осигури тоалетни в центъра на града”, заяви Дангов.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

struma.bg

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search