Неврокопчаните Мариян Ловков и Димитър Мавродиев титуляри за „Рилски спортист“, който обаче остана без Янко Ангелов за мача срещу „Витоша“(Бистрица)

Двамата бивши футболисти на отбора от града край Места са сигурни титуляри за самоковлии и ще имат възможност да отмъстят за поражението на бившия им отбор с 0:3 в неделя.  

Тимът им обаче за трета поредна среща са с липсващи основни единици.В случая става въпрос за офанзивния халф Янко Ангелов, който получи своя пети жълт картон в домакинството на „София 2010“, което по презумпция го извади от сметките на треньорския щаб за гостуването на бистришките тигри в неделя.

димитър мавродиев

Димитър Мавродиев

В крайна сметка обаче за „Рилецо“ има и добри новини, свързани с присъединяването към отбора на вратаря Красимир Гьорев и на централния защитник Росен Пътников. Гьорев пропусна дуела с подопечните на Тодор Янчев поради лични проблеми, докато ветеранът Пътников изтърпяваше наказание за натрупани картони.

Все още остава въпросът дали ще играе един от най-опитните в състава от Самоков – Васил Киров, който започна вече леки занимания с топка след контузия, но шансовете му да излезе срещу „тигрите“ се определят като 50/50 и за него ще се решава в последния възможен момент.

мариян ловков

Мариян Ловков

Хубавото е, че двамата гоцеделчевци в състава – Мариян Ловков и Димитър Мавродиев се намират в отлична форма и са спрягани като сигурни титуляри. Дуетът дойде в „Вилски спортист“ през зимата, след като преди това се подвизаваше при съседите от „Германея“(Сапарева баня).

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене