Че простотията „расте“ по хората, а не по дърветата, Топ Преса отдавна го знае, но за пореден път се убеждаваме, и че интелигентността у повечето хора е масов дефицит!

Sancta Simplicitas, или „О, свещена простота!“ Нверокопско скочи на клиника Малаев – още опатили пациенти, изкараха го човек на Доган!

Толкова трудно, човечеството е достигнало до „благоденствието“, в което живеем днес, че четейки стари хроники изпитвам носталгия, че съм  съвременник в новото, модерното и цинично време. Цената на което време, е платена от всички обществени прослойки през вковете. Най- малко,  Левски и останалите Апостоли на свободата биха се обърнали в гроба ако  можеха да видят, за какъв народ са се борили и до къде е стигнала в простотията си, днешната „свободна“ България!

Че простотията „расте“ по хората, а не по дърветата, Топ Преса отдавна го знае, но за пореден път се убеждаваме, и че интелигентността у повечето хора е масов дефицит!

До подобни съждения стигнахме, след като при нас достигна  сигнал за нередност, за клиника Малаев, и видите ли ние сме го отразили…Автор на сигнала е жителката на град Хаджидимово, Васка Софтова, която първо пожела, да остане анонимна но после сама се обяви в коментарите.

Ами медия сме, това ни е работата, да отразяваме именно нередности, за да може да предотвратим ВИЕ драги ни „интелектуалци“, да не бъдете следващите потърпевши!

И въпреки, че разни „интелектуалци“ се опитаха да добият своята минута слава, обвинявайки ни че сме „подкрепящи Доган“ и затова пишем статията ( Gabi Belcheva :След като потърпевшата ви се е обадила защо не се включва в коментарите или вие от топ преса като верни слуги на Пеевски клеветите хората подкрепящи Доган аз лично съм ходила много пъти в тази клиника и съм доволна.), от останалата част на коментарите, става ясно, че нередностите в същата клиника са били много повече… И не скъпа Габи Белчева, НЕ подкрепяме Доган, не подкрепяме Пеевски, подкрепяме хората, а някой ден може да се наложи да подкрепим и теб!

Иначе, Tom Djordash много хубаво ти е отговорил…

Gabi Belcheva Tova che vie ste dovolna angajira li vseki da e dovolen? Ili izvednaj stanahte podloga na Malaev???

Останалите коментари също са достатъчно красноречиви…

Kostadin Karadjov

И аз ползвах услугите на Малаев,но след три месеца се оказах със счупен инструмент в зъба и стигнах до хирургическа намеса!На всичкото отгоре беше сложил една пломба на два зъба,просто смях!

Nikolina Doleva

Kostadin Karadjov На теб пак добре,Еми на мен две пломби на един зъб.Два дена ходих и го раздели на две , и ми взе два пъти пари.Нямам думи

Мария Караджова

Тези са за съд!Прехвалената клиника

Moharem Hadji

Преди години там си сложих имплант.След 2 седмици импланта падна ,но не можах да си намеря местото от болка през цялото време. Това нещо ми струваше 800 лв. Когато се върнах от Германия отидох право при него взимах си парите и приключих с тази клиника!

Най добрият специалист зъболекар в Гоце Делчев е др. ЗАРАНКОВ . Препоръчвам на всеки.)

Asibe Boshnakova

И моя братовчедка плати за три импланта. Връща се в Испания и получава силна болка. Когато и правят снимка се оказва, че има само един инплант и то сложен не където трябва.

Ergyul Nedzhilova

Айде ,пак се почна !

Да я е карал някой да иде там ?!

Васка Софтова Ергюл Неджилова щом „Айде пак се почна“не е единственият случай

Aitena Chausheva Васка Софтова това е клиника която осакатява хора но Аллах е Велик и щте си получи заслуженото Амин

Евала на г-н Айдар Рунт, направил най- доброто заключение!

„Абе медицината в бг е пълен фалш независимо какво лекуваш по човешкото тяло трябва да си фрашкан от пари за те лекуват по добаващо нямам думи народа е обречен на тия циркаджии наречени медици.“

ПРИПОМНЯМЕ СТАТИЯТА ТУК: 

 

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search