И Ви молим, не носете повече титлата Апостол! Не сте достоен за нея, защото сте срам и за селото си и за България!

Позор! Поредният дерибей…. и то отново в Рибново!

И не, не е позор за обикновените трудолюбиви хора от селото, а за едни и същи Рибновски тарикати, които не спират да трупат средства на гърба на хората и на държавата!

В редакцията на Топ Преса, постъпи поредният сигнал към селото, поредната нередност, поредния срам! Цитираме дословно, Джамал Мустафов Робов , който е жител на село Рибново, и е потресен от поредната нередност в селото, ние също!

„Казвам се Джамал Робов от село Рибново. Не знам дали сте наясно с тази новина, но би трябвало да знаете за това. Бившият секретар на бившата кооперация в селото, приватизира двете сгради с фалшиви свидетели и по незаконен начин. Казва се Мустафа Люманков (Апостола). В момента двете сгради се водят на негово име, той е собственик на тези сгради без да е платил и  1 стотинка. Председател се водеше Манчо Джуркин  на бившата вече кооперация.Това е недопустимо в селото и всеки си мълчи, кметове и заместник кметове. Тоя човек ограби двете най-големи сгради без да декларира 1 стотинка. Имаше достъп до секции на местата, взел 4 свидетелства и при нотариус си е узаконил имотите. С фалшиви свидетели и с подкуп на нотариус. Това е недопустимо престъпление. Аз съм възмутен от всичко това. Може да се свържете с Манчо Джуркин за повече информация. В момента директор на училището. Това е престъпление за мен. Тоя човек е за затвора. А то работи в детската градина на селото. Не мога да повярвам, един престъпник си прави каквото си иска. Работи като домакин, моля за съдействие от ваша страна“! От сигнала който получихме, разбираме че става въпрос за сграда наречена „Фурната“ , както и друга сграда, която се намирала на центъра на селото.

Не само, че от страна на Топ Преса ще получи съдействие, ами ние ще алармираме съответно и всички органи и институции за това безумие!

А от Вас, г-н Мустафа Люманков или както Ви наричат- Апостоле, въпреки че сме сигурни, че халхабер си нямате от истинския смисъл на тази титла, очакваме публично обяснение за подаръка (сградите) които сам сте си направили!

И Ви молим, не носете повече титлата Апостол! Не сте достоен за нея, защото сте срам и за селото си и за България!

 

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search