ГЛАСЪТ НА ПАЦИЕНТИТЕ! Жена от Хаджидимово „вдигна във въздуха“ клиника Малаев в Гоце Делчев! Чистели и зъбен камък – окапали и пломбите!

Истински екшън се е развъхрил в неврокопската дентална клиника „Малаев“ преди около час. Пациентка от град Хаджидимово, разпали луд скандал, стигна се до заплахи и сигнал в полицията, заради фактът, че жената станала жертва на калпава по думите и услуга.

„Не знам каква дума да ползвам но „възмутена съм“ е прекалено лек термин. Служителката на клиниката „Малаев“ се учеше върху мен да чисти зъбен камък. Не съм за първи път на такава процедура. Знам, че е неприятна, знам че има кръв и болка … но под ръцете на служителката направо бях съсипана. Зъбите ми надрани, венците също, изпокапаха ми плобми…. “ оплаква се жената с инициали В.С. и по нейно желание за сега няма да и публикуваме името. Когато тя скочила от стола и поискала сметка на служителката, срещнала агресия и между двете се разпалил скандал.

От своя страна пациентката заявила, че ще се оплаче в Топ Преса за да предпази всички от подобно калпави услуги, а от клиниката са звъннали на полицията и са обявили пациентката си за „луда“. По случая предстои проверка! От клиника „Малаев“ отказват коментар до приключване на проверката.

СНИМКА – АВТОРКАТА НА СИГНАЛА!

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search