Създават ситуации, добри са на статични положения, трябва да внимаваме много. Надявам се да излезем победители срещу тях.

Местна гордост!Гоцеделчевският защитник Ангел Лясков бе повикан в националния отбор на България за гостуването на Северна Ирландия

Гоцеделчевският защитник Ангел Лясков бе повикан в националния отбор на България за гостуването на Северна Ирландия в турнира Лига на нациите. След мача с Люксембург, завършил 0:0 в Пловдив, от състава заради натрупани картони отпаднаха Александър Колев, Алекс Петков и Фабиан Нюрнбергер, като и тримата ще бъдат наказани за предстоящия двубой в Белфаст.

Вчера селекционерът на нашите Илиан Илиев изпрати повиквателни на Лясков, който в момента играе за „Локомотив“ (Пд), и бранителя на „Левски“ Кристиан Димитров за утрешната среща на стадион „Уиндзор Парк“. След консултация между лекарските щабове на трикольорите и сините обаче се оказа, че Димитров няма да се присъедини заради травма. „Не можем да кажем, че се получи добър мач. Доста битка, и двата отбора играехме с дълги топки, доколкото позволяваше теренът. Не си изиграхме по най-добрия начин ситуациите, а и не успяхме да създадем много напред.

Надявам се следващия мач да се получи обратното – повече ситуации да създадем и да отбележим голове. Яд ме е, когато България не побеждава, не съм щастлив. Не трябва обаче да правим трагедии, взехме точка, има още три мача, което е добре. Северна Ирландия няма да си промени стила със сигурност, добър отбор е, здрави футболисти, опитват се да играят футбол с повече дълги топки. Създават ситуации, добри са на статични положения, трябва да внимаваме много. Надявам се да излезем победители срещу тях. Картоните ще се отразят, всеки повикан е важен за отбора. Отваря се шанс на други момчета да покажат, че заслужават да са тук и че са добри“, заяви кресналията Кирил Десподов, който е капитан на лъвовете

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search