Позиция! Никола Джингаров : Едно бъдещо управление на ГЕРБ-СДС може да направи няколко важни стъпки, за да функционира държавата – да приеме бюджет, който да осигури стабилност за страната.

Едно бъдещо управление на ГЕРБ-СДС може да направи няколко важни стъпки, за да функционира държавата – да приеме бюджет, който да осигури стабилност за страната. ГЕРБ гарантира, че българските доходи ще догонят 80% от средноевропейските.

Ние припознаваме образованието като основен фактор за развитието на икономиката. Гарантираме промяна в учебните програми, за да скъсим пътя между образованието и пазара на труда. Ще продължим програмата за саниране, която оставихме през 2022 г. Българските доходи ще догонят 80% от средноевропейските. Ще продължим и с мерките срещу корупцията. Ще довършим всички започнати от нас проекти. Във всяка сфера имаме решения! Доказали сме го с добри резултати! Вярвам, че можем да гарантираме сигурност на своите граждани, добри условия за живот и работа!

Властта не е самоцел за мен и съм го доказвал през годините! Натрупаният опит и равносметка ми дават самочувствие да искам отново доверието ви, за да продължим заедно по пътя на европейското развитие!

 

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search