Син смаза от бой баща си в центъра на Благоевград, сложил качулката и…

Очевидци станали множество служители на Административен съд, чиито прозорци гледат точно към мястото на саморазправата

Син преби баща си посред бял ден вчера пред Съдебната палата в Благоевград. Екшънът се разигра към 10 ч. до градинката между Окръжен и Административен съд.

Млад мъж започнал на нанася удари на възрастен човек, който паднал на земята и започнал да вика за помощ. Тогава нападателят си сложил качулка на главата и избягал, съобщава struma.bg.

Очевидци станали множество служители на Административен съд, чиито прозорци гледат точно към мястото на саморазправата.

Адвокатът спасител

Благоевградски адвокат, който бил тръгнал на дело в съда, пръв се притекъл на помощ на падналия човек. Навън изскочили съдебни охранители и служителка от регистратурата на съда му дала да пие вода.

През това време деловодителка от Районна прокуратура се обадила на телефон 112 и на местопроизшествието пристигнали линейка и патрулка с униформени полицаи, които се заели със случая. Пострадалият човек казал, че бил набит от сина си. След инцидента са снети обяснения и от свидетели на саморазправата.

Тупаници и шок

„Шокирани сме от случилото се. Стана неочаквано и беше страшно. Толкова агресия и злоба спрямо възрастен човек, още повече на син към баща, е необяснимо и чудовищно.

След като му нанесе ударите на публично място, си сложи качулката и побягна”, коментираха служители от Административен съд – Благоевград, станали неволни свидетели на сцената на агресия.

По случая работят служителите от Първо РУ – Благоевград. Побойникът се издирва, ще бъдат изискани и записи от охранителните камери на Съдебната палата.

blitz.bg

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search