След издънката с войводите неврокопчани се похвалиха с национал, треньорът на младите орлета глобен

След сензацията миналия уикенд с 3:2 срещу безпогрешния дотогава лидер на Югозапад „Кюстендил“ и последвалата издънка с войводите на ст. „Орчо Войвода“ в Панагюрище от лагера на „Пирин“ /ГД/ се похвалиха с национал. В клубния офис пристигна повиквателна за защитника Арман Роберт Маркосиан, който е включен в младежката гарнитура на Армения за предстоящите европейски квалификации.

Междувременно Дисципът на зоналната футболна централа одруса старшията на дублиращия състав на орлетата Манол Занев с 50 лв. глоба и предупреждение за невъздържаното му поведение край тъча при поражението с 0:2 от втория отбор на „Левски“ преди седмица. Същата санкция за подобна изцепка отнесе и предводителят на ЦСКА III Румен Трифонов. Бившият защитник на „Пирин“ се провини при драматичния успех на младите армейци с 3:2 над „Балкан“. Колегата им начело на „Витоша“ Кристиян Узунов изпусна нервите си при поражението на тигрите от дубъла на „Славия“ и сяда сред зрителите за един мач, което ще му струва в добавка 62.50 лв.

„Ботев“ /Ихт/ предвидливо изчисти от натрупани жълти картони двама от основните си играчи за домакинството тази събота срещу непобедения „Банско“. Официални предупреждения за пети път през сезона преди седмица при поражението от „Вихрен“ си заработиха уж случайно Василийе Милованович и Веселин Васев, за да излежат наказанията си в двубоя за купата на Аматьорската футболна лига срещу „Искър“ /Самоков/. В черния списък на санкционираните за по една среща влязоха още дупничанинът Любомир Костов от „Славия II”, Петър Христов и Юлиан Владимиров от „Гранит“, Джулио Чарлов и Любомир Сарафски от „Витоша“, Румен Рангелов от ЦСКА III и Димитър Руйчев от „Балкан“, който обаче е на линия за първенството, тъй като ботевградчани имаха турнирен ангажимент онзи ден.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

struma.bg

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search