Веселка Маринова от „Биг Брадър” се оказа нашe моме от Слащен?

Веселка твърдяла, че  не остава незабелязана, защото знаела как да спечели вниманието на всеки мъж!
Напомняме как, Веселка смело нахълта в Къщата на „Биг Брадър „ с тоалет, който по-скоро напомня на тънко перде. Зрителите веднага установиха, че иначе симпатичната дама в лице прилича по габарите на Християн Гущеров.

Още с появата се в шоуто тя заяви, че обожава едрите си форми. Но е категорично против жените, които продават тялото си за пари. А зрителите втрещени от гледката написаха веднага коментари в социалната мрежа на предаването: „Проблемът на Веселка не е в дебелината, а това, че й липсва финес и класа”. Други пък  коментират:”Ужас, тая ще трябва цяла седмица да се разхожда така, защото остана без багаж!”, „Уважавам пълните хора, това не е недостатък, а генетично заложено, има много красиви момичета сред тях, очарователни са  по своя си начин, но да изложиш на показа 100 кила тресящ се целулит е меко казано неприятно и отвратително за гледане! Нищо лично спрямо момичето, защото е симпатично!, добавя друг зрител.
Коя е тя? Освен модел плюс размер, Веселка била и касиерка в супермаркет.

24-годишната инфлуенсърка и модел, Веселка Маринова е родена в Ботевград и израства там. По информация на читатели на Топ Преса, майка и е родом от село Слащен.

Кариерата и започнала след като, станала носителка на титлата „Мис Плюс Сайз” в първото издание на формата за България. 21-годишната тогава ботевградчанка се състезавала с още 7 дами от цяла България, изпълнявайки различни предизвикателства свързани с мода, красота, здраве и спорт. Успехите ѝ в модната индустрия започват, когато се премества в София. Открита е от Модната агенция на Жени Калканджиева „Visages”. Участвала във фотосесии, модни ревюта и различни проекти, а един от най-големите ѝ успехи е дефилирането в Sofia Fashion Week през 2019г. Решила е да започне да се занимава с моделство , когато била  на 18 годишна възраст и остановила, че не живее за мнението на хората, а за себе си! Тогава започнала в Instagram да се вдъхновява от различни световно известни plus size моделки, и си казала  “Щом те могат, мога и аз!”, споделила за себе си екстравагантната моделка преди години в интервю.

 

 

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search