ТОЧНО В ДЕСЕТКАТА! Осман Мисирков :Делян Пеевски наистина е ФЕНОМЕН, който правеше, прави и ще продължава да прави много за хората и успешното развитие на нашата мила страна.

Измина повече от година, откакто казах, че аз съм повече ДПС от всички онези, които ме мислеха за човек, застанал срещу ДПС. Но ето, че дойде време и стана ясно кой е ДПС и кой не е. Никога властта и борбата за депутатско или кметско място не е било самоцел за мен. Исках и се опитах да дам старт на новото начало в община Гърмен още преди година, но това не се случи, може би е било за добро. Много хора се страхуват вероятно имат основателна причина за това и те го знаят добре.Според мен човек с чисто минало няма от какво да се страхува. ДПС е имало много други председатели във времето, а може би и ще има други за напред,но винаги трябва да бъде единно и силно в полза на хората, а не да се преследват лични интерес и облаги, както до сега е било от някои хора. В днешно време политиците вместо да мислят за хорате те мерят проценти, кой повече проценти ще изкара на изборите. Други се чудят как да разцепят силното и мощно ДПС.
Сещам се за едно изказване на Д-р Доган, който каза: „Във времето всеки е опитал, опитва и ще опитва да разцепи ДПС. Но не забравяйте, че каквото и да се случва вие трябва да останете единни.“
И сега се питам защо се стигна до тук, че дори чрез него се опитват да го разцепят. Точно когато се почувства от хората, че ДПС е по-силно от всякога, с феномен като господин Пеевски както го нарече Д-р Ахмет Доган. Точно, когато влезе през парадния вход на Народното Събрание, както самия Д-р Доган искаше да влезе – позволи да се случи всичко това. Хубаво е всеки да си признае, че ДПС не е имало такъв председател до сега, който да е винаги сред хората,без значение от тяхната религиа и етнос.ТОЙ е сред лекарите в момент на епидемия, Той е сред хората по време на бедствия, по време на пожар или наводнение. Човек на действията, който действа с реализиране на различни проекти във всяко населено място, като: спортни площадки, детски площадки, улици, саниране на училища,детски градини, болници, както за изграждане така и за саниране и обновяване на цялата инфраструктура. Всеки кмет усети подкрепа от негова страна за реализиране на проекти, които във времето не бяха реализирани. Дори кметовете на най-малките населени места успяха да реализират проекти като: обновяване на площади, улици, площадки, а дори и изграждане на резервоари за питейна вода, които са най-необходими за населението. Но за голямо съжаление някои политици, които са псевдо-политици никога не са мислили за хората, а само и единствено за собствени интереси. Опитват се чрез злепоставяне и клевети по Господин Пеевски да противопоставят хората и да си правят предизборна кампания. Няма смисъл да се водят братоубийствени войни по региони.
Хората, които се отцепват от ДПС го правят, защото никога не са милели за ДПС. Дошли от други формации и сега пак отиват в друга политическа формация само, за да се задържат на политическата сцена, ДПС със сигурност няма нужда от такива хора.Наистина настъпи ново начало не само за избирателите на ДПС но и за цяла България. Време е всички да се обединим към една единствена партия която е букет от различни етноси и религии и, която е с лидер Делян Пеевски и да той е ФЕНОМЕН, той е този който правеше, прави и ще продължава да прави много за хората и успешното развитие на нашата мила страна.

С УВАЖЕНИЕ ПРЕД ЦЯЛАТА АУДИТОРИЯ НА ТОП ПРЕСА

ОСМАН МИСИРКОВ

КОЙ Е ТОЙ?

Осман Мисирков е от гърменското село Дебрен. Роден  на 01.01.1985 г. Работи в град Гоце Делчев. Има две висши образования – дипломиран бакалавър „Агроном“ и магистър инженер по „Електроенергетика и електрообзавеждане“. Семеен с три деца.

Осман Мисирков е името, което предизвика силни трусове в кандидат-кметската надпревара в община Гърмен седмици преди време.

Както Топ Преса писа, за неговата кандидатура се говореше под сурдинка, разпространяваха се какви ли не слухове, които родиха редица въпроси. Това е и причината медията ни да покани господин Мисирков за ексклузивно интервю пред вас – нашата огромна аудитория.

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search