Местния печат

печат

„Вяра“

Ужас! На вниманието на здравния министър Москов и д-р Скелина: Ортопедът Румен Бончев и съпругата му Дияна от Самоков нападнаха пациент със счупена ръка

Ортопедът от болницата в Самоков Румен Бончев и съпругата му Дияна нападнаха пациента си Добринка Джоргова, като я бутали, дърпали и се гаврили с нея в кабинета си. Джоргова е със счупена ръка и била принудена да се разкарва заради тях три дни между София, Самоков и Говедарци с адски болки.

27-годишният безработен ММА боец Борислав Георгиев извади сребърен кръст от ледената река Джерман в Дупница, роми ругаха отец Паликарски

Борислав Георгиев от местния спортен клуб по ММА „Марек” се пребори за богоявленския кръст в Дупница. За първи път след възстановяването на традицията архиерейският наместник на Дупнишка духовна околия Георги Паликарски хвърли в река Джерман сребърен, а не дървен кръст, както беше на предишните празници.

Инсулт повали бившата кметица на Перник Росица Янакиева, настаниха я във ВМА

Зам.-шефът на парламента от квотата на АБВ и бивш кмет на Перник Росица Янакиева е получила тежък инсулт. По непотвърдена информация Янакиева не е била в Перник по време на инсулта, а в София. В момента е настанена в столична болница, съобщава zaPernik.com. „Г-жа Янакиева е настанена във ВМА. Лекарски екип следи състоянието й. Касае се за съвсем различно нещо от инсулт. Утре (днес) ще има повече яснота около здравословния й статус“, заяви Румен Петков от АБВ.

Учителите от „Даскал Димитрий” в Кюстендил: Директорката Светла Антова увеличи незаконно със 140 лв. заплатата на помощника си Николай Николов, колегата по физическо Иван Костов нарече възпитаниците ни заради самоубилата се Паола смотани

Директорката на ОУ „Даскал Димитрий” в Кюстендил Светла Антова увеличи заплатата незаконно и единствено на помощник-директора по АСД Николай Николов с бомбастичната цифра от 140 лв. Антова направи това без промяна на вътрешните правила за работна заплата и без съгласието и подписа на главния счетоводител.

Тъжна вест! Директорката на библиотеката в Благоевград Мими Жингова почина след 2 г. битка с коварна болест 

Директорката на Регионалната библиотека „Димитър Талев” в Благоевград Мими Жингова почина след продължително боледуване. Повече от две години тя се бори с коварна болест, но за нещастие не можа да я надвие. Завчера близки, приятели и познати изпратиха Мими Жингова в последния й път. Погребението бе в Гоце Делчев, а преди това в Благоевград имаше поклонение.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене