ТОП РАЗКРИТИЕ! Защо в Петрич се шегуват, че жената на Джейхан Ибрямов е забравила да си вземе рогата пред НС?

Преди седмица станало ясно за невижданата наглост на дерибеите в Петричко! С благословията на изключения от парламентарна група на партията Джейхан Ибрямов се опитвали да регистрират незаконно ДПС!

Според отлично осведомени източници, регионалната шефка на догановци, в лицето на Атушка Маркова и арестувания Ибрямов се опитвали да регистрират ДПС – Доган в Петрич преди седмица.

Действието освен, че е напълно незаконно, е и брутално нагло, тъй като се осъществявало с протекцията на бившия депутат от ДПС в Благоевград Джейхан Ибрямов. Най – интересдното в случая, е пикантерията, която се носи от ухо на ухо, за особената връзка между Ибрямов и Маркова. С красивата си външност верният на Доган Джейхан, който търка нара в ареста се слави като изкусител за женските щения. Маркова не могла да му устои, шушука се  политическите среди на Петрич. Тя била ревностно зад Алиансът не заради Доган а заради Джейхан. Нека жена му гладува пред парламента, забравила си е обаче да си вземе рогата, шегуват се петричани.

Лидерът на Движение за права и свободи в Петрич е Атушка Маркова е и служител на ДАНС, друг е въпросът, дали е  възможно да се съвместяват двете длъжности, при положение, че едно от изискването при постъпване на работа в ДАНС било да не се членува в политическа партия и работещият в агенцията да няма явно изразени партийни пристрастия. ДПС в община Петрич почти останала обезглавена, след като повечето от членовете и напуснаха движението. Най-много привърженици на партията имало в петричкото село Яворница. Оказало  се, че видни личности, които на времето били едни от дейните участници в процесите, свързани с обществения живот, сега са предпочели да се отдръпнат. Членската маса е била сведена до минимума.

Интересното е, че Крилото на Доган залагало предимно на авторитети сред турската общност в смесените райони, каквито Петрич и Сандански не са.

Затова и на предстоящите избори се очаквало „войната“ да нарасне още повече, издават източници.

 

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search