СКАНДАЛ НА ДЕНЯ! Здравка Гешева член на ДПС – Благоевград : Зайденов на тебе с птичия ти ум,кой ти дава право да се разпореждаш със структурата на ДПС Благоевград?

Сигнал от читател! Публикуваме го без редакторска намеса!
„Искам да ви споделя още един абсурд не от кой и да е а от мишока Зайденов.Аз съм член на областния съвет на ДПС Благоевград мене никой не ме е известил за събрание на областния съвет!!!!Зайденов на тебе с птичия ти ум,кой ти дава право да се разпореждаш със структурата на ДПС Благоевград,кой ти дава право да омаловажаваш избора на хората допринесли много повече от тебе в тази организация?
На една от снимките са хората,които са избрали Ведат и членовете на областния съвет,Зайденов ако можеш ги преброй, но се съмнявам,че можеш да броиш до толкова!!!!Спри да се подиграваш на хората ако можеш изобщо да четеш си прочети устава на ДПС в момента,в който регистрирахте друга политическа формация Вие атоматично не сте членове на ДПС!!!Тази партия не е от баща ти и ти нямаш право да не зачиташ нейните членове!!!!Това не уважение и този диктат ще бъде наказан от избирателите!!! Зайденов ти кой беше,че да тъпчеш хората,та ти се погледни в огледалото по-стъпкан глупак от тебе няма!!!! Г-н Доган и компания с такива като тоя неграмотници ли ще спечелите!!!!Тия твари не заслужават да бъдат приети от никои,те са позор!!!!Нека им покажем на 27.10.,че такива отрепки не ни плашат и ние няма да сведем глава пред тях!!!!“
Всички реакции:

48

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search