Преди време бурни реакции, провокирала и новината че д-р Джевдет Чакъров бил номиниран за почетен станимаклия.  Като всички коментари тогава били, че номинацията  е била тест за коалиционния комфорт  в общинската власт.

ДЖЕВДЖЕТ ЧАРЪКОВ ЗАПАЛИ АСЕНОВГРАД! Заради милионите които поделиха ли кмета го направи почетен гражданин?!

Дипломираните лекари през последните години напускат работа, за да станат…кметове или депутати.

През последните повече от двайсет години, нямаш никакъв шанс да бъдеш градоначалник на града на чая, ако не си някакъв доктор, заявяват ядосани жители на Асеновград.  Все едно че общината се била  превърнала в здравно заведение.

Кметове в града до сега са били,  д-р Емил Караиванов, д-р Светлозар Шуманов. Два мандата кметува д-р Христо Грудев. Депутат вече и той не помнел от кога е станал д-р, а именно д-р Джевдет Чакъров, който може вече да е забравил за какво се предписва аналгин.

Тясна връзка от години е  свързвала именно градоначалника д-р Христо Грудев и д-р Чакъров. Бъвшият депесар и настоящ земеделец- асеновградчанин д-р Чакъров се спряга и в момента като много близък с кмета на Асеновград, д-р  Христо Грудев, двамата са били съученици, състуденти и съквартиранти от време на следването си.

Припомняме, че Джевдет Чакъров по това време министър на околната среда и водите отпуска  близо милион за канализацията на 2 асеновградски села и от тогава тръгнаха слуховете, че двамата са в схема „Делчо Спасов“! .

Парите които община Асеновград е получила, били за изграждане на пречиствателните станции за отпадни води на селата Мулдава и Тополово. Парите са били за техническа помощ и се отпуснали по оперативна програма „Околна среда” на Европейския съюз. Договорът за финансирането е бил подписан от кмета на града Христо Грудев и тогавашния министър на околната среда и водите д-р Джевдет Чакъров.

Месец преди това пък 525 хиляди лева били отпуснати от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда към МОСВ за подмяна на водопроводната мрежа в кв. ”Долни Воден” в града.

Преди време бурни реакции, провокирала и новината че д-р Джевдет Чакъров бил номиниран за почетен станимаклия.  Като всички коментари тогава били, че номинацията  е била тест за коалиционния комфорт  в общинската власт.

Предложението било  внесено в последния момент от инициативен комитет, в който тогава е и председателят на общинската партийна структура, Мюмюн Алиджик. За активна обществена дейност и като дългогодишен депутат, работил за благоустрояване инфраструктурата на общината, гласял аргументът за номинацията. Новината била допусната в докладната записка на вносителя, а именно кмета д-р Христо Грудев, заедно с още три предложения и влязла в тайно гласуване на сесията на следващият ден. Съветниците  отреагирали   преди вота, след като при предишни номинации строго се е спазвал принципа да не се номинират и избират лица, които имат ярка политическа биография и не са действащи политически лица. Точно с този аргумент преди време отпаднала  номинацията на акад. Благовест Сенов, при това по време, докато бил и председател на Народното събрание, припомнят паметливи, без да е член на партия ДПС и ГЕРБ- Асеновград.

Само преди месец пък, във Фб  групата на Асеновград, „ЗА по-добър живот в Асеновград! Нецензурирана версия!“, се изливало и масово недоволство от страна на жителите.

„САМО ЕДИН КОРУМПИРАН БЕЗБОЖНИК КАТО ДЖЕВДЕТ ЧАКЪРОВ МОЖЕ ДА СЪТВОРИ ПОДОБНА ГАВРА С РЕЛИГИОЗНИТЕ ЧУВСТВА НА ХОРАТА..!!!

..Неслучайно предупредих хората преди няколко дни, че това ще бъде Предизборен митинг на Догановото ДПС, а не религиозен Молебен за Дъжд. И ще бъде коректно новината да се съобщи по следния начин:

Приветствие към представителните направи Главна Мюфтия Хаджи Джевдет Чакъров. Поради здравословни причини на Молебена не може да се покаже „Съпредседателят“ на ДПС г-н Мустафа Хаджи..!?!“, гласи един от коментарите по повод опорочаване на молебена.

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search