Яловото дете на ИТН от Благоевград! Какво направи Богдански за вас избиратели на Слави?

„Дела трябват, а не думи.“ Това е записано в тефтерчето на Апостола на свободата Васил Левски. Това е и един от заветите му.

Такъв е призивът на хората, към „ случайно попадналия“ благоевградски  депутат в ИТН , Станислав Богдански.

Припомняме, че лятото  ексобластният лидер на „Има такъв народ“ в Пиринско, благоевградчанинът Станислав Богдански бе избран за парламентарен секретар. Това се е случило малко след като депутатите избират  Рая Назарян от ГЕРБ-СДС за председател на 50-ия парламент. Богдански бел парламентарен секретар и в 49-ото народно събрание. 34-г благоевградчанин влиза в парламента за втори път, след като водачът на листата Тошко Йорданов избрал да седне на депутатската банка от друг избирателен район – Варна.

На отминалите парламентарни избори „Има такъв народ“ събрал 4.38% от вота на благоевградчани, а Станислав Богдански получил 645 лични преференции, или 13,46% подкрепа. Богдански бил издигнат за кандидат-кмет от партията на Слави Трифонов на изборите през октомври 2023 г., събирайки 4.02%, или 1386 от вота на благоевградчани.

Къде обаче е отчета за извършената дейност  и всичко обещано през цялото това време на „случайно попадналия“ в ИТН, Богдански.

Как, се питат хората да гласуваме за него като няма и не е имало никаква прозрачност на неговата дейност?! На стари лаври и на името на Слави Трифонов ли ще лежи отново?

Припомняме всичко обещано от Богдански, в интервю за Топ Преса – ЗА КОЕТО НИКОГА ПОД НИКАКВА ФОРМА НЕ СА МУ ИСКАНИ ПАРИ ИЛИ КАКВОТО И ДА Е!

-В личен план кои са проблемите, каузите, с които ще се ангажирате ако станете част от следващият парламент?

„На първо място в краткосрочен план трябва да се справим с ръста на цените. Трябва да бъде дефинирана категория от енергийно бедни хора, които да бъдат подпомагани в по-голяма степен, а не помощта да е еднаква и за богати, и за бедни, както е и до сега. Нещо, което нашите експерти предлагаха отдавна, но чак сега другите политически сили осъзнаха като необходимо. Но сега хората имат проблеми с това да си осигурят елементарните нужди. Затова трябва спешно да се картографират ресурсите на страната, да се изградят необходимите производства с цел справяне с растящите цени! Веднага давам пример с цената на зеленчуците, която расте и следствие повишаване цените за енергия, необходима за отопление на оранжериите. До Благоевград е създадена модерна и голяма оражнжерия, отопляваща се с минерална вода, което прави производството неподвластно на инфлацията при енергийните ресурси. Какво пречи такива оранжерии да се изградят навсякъде, където минералната вода е подходяща като физически характеристики за това. Евростат посочи преди дни данни, че яйцата в България са с една от най-високите цени в Европа. Тоест ние приоритетно трябва да подпомогнем птицефермите по отношение енергийната им ефективност с цел намаляване производствените разходи. Разбира се и регулаторните органи следва да свършат своята работа и да озаптят спекулантите! Демографските проблеми, проблемите в образованието и здравеопазването също са стратегически за развитието на държавата и такива, по които имаме разработена стратегия за реформи!“

Отчет, няма.  Резултати пък въобще!

 

 

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search