Камбуров е бизнесмен, който може да се похвали със завиден опит в областта на екологията, туризма и обединяването на хората от нашият регион. С

Човекът от и на народа- Веселин Камбуров.

„Ценим неговата честност, искреност и близостта му с всеки един човек. Също и това, че не дели хората политически, религиозно… просто народен човек, можещ човек“, това са думите на хората, които познават общинският съветник, който е и кандидат за депутат, Веселин Камбуров.

Камбуров е бизнесмен, който може да се похвали със завиден опит в областта на екологията, туризма и обединяването на хората от нашият регион. Собственик е  на една от проспериращите дърводобивни фирми в Гоцеделчевско, където преди време се отказа от по-голяма печалба, като намали цената на дървата, за да е в полза на хората.

По рано, предприемачът Веселин Камбуров коментира, ситуацията, около новият строеж на мюсюлманска сграда в Гоце Делчев: “Спрете с това противопоставяне мюсюлмани и християни всички живеем толкова задружни от години. Нека това продължи, на всички нас най добрите ни приятели са християните и съответно мюсюлманите. Аз съм мюсюлманин, знаете ли колко приятно е на празник да видя пълни черквите колко празнично е защото знам че там влизат добри хора, човек които влиза в храм независимо какъв е този човек е добър човек. Какво ще пречи един молитвен дом и за мюсюлманите нека има и ние къде да се помолим разбира се като не пречим на никой, срамно е да ходим ма третия етаж на мола да извършваме молитвите все пак и в Гоце Делчев живеят доста мюсюлмани нека всеки вярва в това в което са вярвали предците му без да се караме в социалните мрежи без да се обиждаме едни други нека бъдем все така задружни и живеем още по- добре заедно нека дори едните помагаме на другите в изграждането на храмовете заедно.“ писа той за Топ Преса.

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search