„Божанов Груп“ разширява дейността си с нова база в Гоце Делчев

Водещият производител на бетонови смеси в района на Банско и Разлог „Божанов Груп“ отбеляза поредния си успех с откриването на нов бетонов център. Събитието представлява част от стратегическото разширяване на компанията, насочено към по-добро обслужване на клиентите в региона и оптимизиране на логистичните процеси.
Новата база се намира на пътя за Гърмен и има модернизирани съоръжения, които отговарят на най-високите стандарти в индустрията. С разширяването в Гоце Делчев компанията ще може да увеличи капацитета си за производство на висококачествен бетон, което ще допринесе за изпълнението на мащабни строителни проекти в областта.

 

„С откриването на новата база в Гоце Делчев не само че увеличаваме своите производствени мощности, но и приближаваме нашите услуги до местните строителни компании и партньори – коментира изпълнителният директор на фирмата Николай Божанов. – Това ще ни позволи да отговорим по-бързо и ефективно на нуждите на нашите клиенти“.

 

Откриването на базата в Гоце Делчев е съпроводено с модерни технологии и автоматизирани системи за управление на производствения процес, което осигурява прецизност и надеждност в доставките. Инвестицията в региона също така създава нови работни места и допринася за развитието на местната икономика.
С над 20 години опит в производството на бетон, „Божанов Груп“ продължава да доказва лидерската си позиция в строителния сектор. Новата база в Гоце Делчев е поредната стъпка в мисията на компанията да предлага иновативни и качествени решения на своите партньори и клиенти.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене