„Той си осребри това  предателство спрямо нас и сега е шеф на общинска охрана .“, споделил тогава Борис Лазаров.

Кой е казал че в ГЕРБ няма истински войводи?

Бившият „войвода“ Кирил Стойков…. е пример за тези наши думи в заглавието!

Кирил Стойков е роден в град Петрич, и е  зaвъpшил cпeциaлнocт мoдeлиep-тeхнoлoг в ЮЗУ ”Нeoфит Рилcки” в Блaгoeвгpaд. Преди да бъде избран за младежки лидер на ВМРО Петрич, рaбoтел в cфepaтa нa пpoeктиpaнeтo нa oблeклa. По това време, той все още бил нeфopмaлeн лидep oт гoдини нa пaтpиoтичнo нacтpoeнaтa млaдeж в Пeтpич.

Младият политик обаче, преминава в редиците на ПП ГЕРБ в края на мандата през 2019г., след скандал с воеводата и лидер на петричката организация Стоян Божинов. Скандалът настъпил, след култовата реплика на Божанов „Аман от предатели“.

Конфликт и охлаждане на отношенията им се забелязал, след последната за тогава сесия на ОБС, когато Божанов не подкрепил бюджета на община Петрич за 2019г., а колегата му Стойков гласувал „за“.

Малко след това Стойков, преминал в редиците на ГЕРБ и станал новият шеф на общинска охрана.

„Той си осребри това  предателство спрямо нас и сега е шеф на общинска охрана .“, споделил тогава Борис Лазаров, тресе още скандалът около името му.

Във времето, когато е бил извън заседателната зала на общински съвет той е карал и  такси по думите на бившия му колега Лазаров.

 

 

 

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене