За времето в което,Меджетил Мименов е на кметският стол в село Вълкосел, може да се каже, че селото е в подем.

Най – успешният кмет в община Сатовча Меджетил Мименов: Името Делян Пеевски е гарант, че всички проекти за общината ни ще се случат!

Село Вълкосел се намира само на няколко километра от Гоце Делчев. Макар и отдалечено, високо в планината, селото е развито и в него кипи живот , защото младите са свързани с родния си край и не го напускат. Във Вълкосел има футболен отбор, здравна служба и пет стоматологични кабинета. Кмет на селото и трети в листата на „ДПС-Ново начало“ за народен  представител в район Благоевград е, Меджетил Мименов.

За времето в което,Меджетил Мименов е на кметският стол в село Вълкосел, може да се каже, че селото е в подем.

„За нас е много важно да се направи един чудесен кът и за децата, и за младежите от селото, където имаме детска ясла, детска градина и училище. Убеден съм че, с подкрепат ана лидера ни Делян Пеевски, всички проекти нужни на селото ще се реализират. По този начин ще се сбъдне желанието на няколко поколения жители на селото. “, коментирал кметът на село  Вълкосел,  Меджетил Мименов по повод проекта за  обновяването и инвестирането на  средства  в  парк край сатовчанското село.

Кметът, информирал, че в работните планове е предвидено и да се направи  основен ремонт на поземления имот в местността Светиката, и да бъде обособена и  велоалея от населеното място до зеления оазис, както и да се  оформят цветни алеи с цветя, храсти и дървета.

Другите въпроси, които касаели кмета на Вълкосел, били   свързани с обезпечаването на обществения ред и сигурността на местното население. Ако успее да влез в парламента, най – успешния кмет в община сатовчанско е взел решение един от сновните му приоретити  да бъде развитието на сатовчанския край като цяло.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене