ЛИДЕРЪТ НА МЕЧ В ПИРИНСКО! Кирил Веселински: „Мафията у нас, не се различава от тази в целия свят. Навсякъде обичат тишината.“

Кирил Веселински е бивш журналист с над 13 години стаж в българския телевизионен ефир. Роден е на 13.11. 1984г. в град Петрич. През 2008г завършва образованието си и придобива магистратура по журналистика През месец август същата година стартира кариерата му в телевизия Канал 3, под ръководството на Сашо Диков. Започнал е като репортер, а година по-късно става водещ, автор и продуцент на емблематичните за времето си спортни предавания – „Едно към едно“ и „Спорт в обектива“.
През 2015г. преминава в редиците на bTV, където е бил водещ на спортна рубрика в сутрешния блок „Тази сутрин“ и репортер в „bТV новините“.
За свободата на словото ще отбележим, че напуска и двете телевизии – Канал 3 и bTV, заради цензура и спрени репортажи свързани с Делян Пеевски. А следващата медия, в която продължава работата си – BIT, която направо я купиха, за да я закрият, разказа Веселински и допълва:
„Мафията у нас, не се различава от тази в целия свят. Навсякъде обичат тишината.“
След едногодишната му авантюра с bTV, в средата на 2016г., стартира авторското си предаване „Спорно за спорта“, на което е водещ, редактор и репортер по телевизия Би Ай Ти, ръководена тогава от телевизионната легенда Нери Терзиева (Светла й памет!). Три години по-късно, след „опраскването“ и на тази медия от мафията, продължава битката си в БСТВ, като водещ и продуцент на предаването „Червен картон“. В този интервал от време, до края на 2021 г., за кратко е бил и ко-водещ, заедно с Крум Савов в токшоуто „На Ринга“.
През 2021 г. става част от екипа на Радостин Василев в Министерството на младежка и спорта. От октомври 2023 г. е член на Изпълнителния съвет на партия МЕЧ.

Листата на ПП МЕЧ в Благоевград е от 10 кандидати за народни представители. На второ и трето място в листата са областните координатори на партията в лицето на Мирела Темелкова от Сандански(икономист и предприемач) и Десислава Стоянова от Благоевград( специалист по финансово осигуряване и дългогодишен военнослужещ). На четвърто място е доктор Валя Николова от Сандански с дългогодишен стаж като личен лекар, а пети е Аспарух Илиев от град Петрич – Собственик и управител на строителна фирма
6. Николай Димитров Янчев – гр. Благоевград
Собственик и управител на магазин за авточасти
7. Тодор Иванов Стоилов – гр. Гоце Делчев, който работи в сферата на туризма
8. Ива Катранджиева – гр.Сандански Собственик и управител на книжарница
9. Марина Огнянова Котева – гр. Сандански – предприемач
10. Стоян Пърличков специалист в сферата на електропроизводството

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене