Предварително се извиняваме, за гнусния и циничен цитат, но няма по подходящ и автентичен начин да покажем агресията, злобата и омразата на една шайка дерибеи, които усещат че краят е близо.  Респект господин Вакльов за свободният избор! 

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Кметът на Якоруда си остава в ДПС не ще никакви „земеделци“! ВИЖТЕ ЗАЩО! ПОТРЕСАВАЩ РАЗКАЗ!

„Категорично мога да заявя, че в така нарачената „земеделска коалиция“ не управлява д-р Ахмед Доган, а кликата около него. Ние от град Якоруда подкрепихме д-р Доган в началото на разпаленото напрежение в партията ни ДПС, винаги се смятал този човек за чист и непоколебим лидер. Днес с всичките си сетива и човешки и душевни осъзнах, че това е просто поставено лице на шепа дерибеи, които искат през името и лицето му да управляват. Това е нетърпимо. Неприемливо е….“ думите са на кметът на град Якоруда г-н Мехмед Вакльов, който обяви, че напуска разочарован „земеделската сбирка“ на Ахмед Доган и се връща в истинското „ДПС – Ново начало“. Косвено той потвърди информацията на Топ Преса, че за Доган са важни дерибеите, които ще го дондуркат а не хората.

Минути след като сната ясно, че Вакльов е напуснал Доган, в групата „Аз Подкрепям Апмед Доган“, администрактораката Елван Атила, започна да леее помия срещу доказаният млад и кадърен успешен кмет на град Якоруда.

„Мехмед Вакльов – фалшивото ново начало за Община Якоруда! Сгромоляса се за по-малко от година като градоначалник❗️
Разкраченият стоеж не е умение за всеки, а ти така стоеше дълго време❗️
❌🚨⛔️Клатушка се – ту с ФАЛШИВА декларация в подкрепа на Доган, ту с мълчание, ту изпрати хора на протеста в Бояна( но ти не дойде – защо ли?)
ЗАЩОТО, ВАКЛЬОВ, ти никога не си бил водач, още по-малко пък лидер – ти си на каишка на Ревански като пудел и го доказа❗️ И НАКРАЯ СЕ ХВЪРЛИ С ГЛАВАТА НАДОЛУ ПРАВО В КОЧИНАТА, ОТНОВО НА КАИШКА❗️Жалко за обещанията и клетвите, които даде пред толкова много хора… Жалко за теб, гнидо, че избра Делян Пеевски…“
Предварително се извиняваме, за гнусния и циничен цитат, но няма по подходящ и автентичен начин да покажем агресията, злобата и омразата на една шайка дерибеи, които усещат че краят е близо.
Респект господин Вакльов за свободният избор!
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Start typing and press Enter to search