Скандалът в Банско не стихва! В механа „Войводите“ се шмърка редовно кокаин!

„Коментирал е брата на бияча, с когото се разделиха от „Войводите“, защото като шмъркат заедно: или бият хората, или те се бият по между си, доста примери: pirin 75 пред много свидетели, боя  над вашия сервитьор Ради моя случай and the list goes on много причини свързани с употреба на наркотици  да се разделите от „бизнеса“

Господ знае всичко! Да сте живи и здрави! Войводите на модерните времена!“

Истинска хейт война с еводи в социалните мрежи около скандалът на седмицата в Банско и побоят над скандалния готвач в механа „Войводите“! Горните думи  са на готвачът, Васил Гидженов след като беше разкостен в социалната мрежа заради плювните си срещу бившия работодател.

Преди няколко дни, Васил Гидженов, готвач в механа „Войводите“ в Банско твърди, че е пребит на работното си място от шефа си навръх рождения си ден. Мъжът твърди, че е нападнат в гръб от собственика на заведението с удари в главата и по цялото тяло. След намесата на полицията – извършителят е задържан за 24 часа.

„Нямам обяснение за случилото се. Човекът ме покани след края на смяната ми, защото имах рожден ден – да изпием по едно питие и да поговорим. Всичко вървеше много нормално. Но на излизане от механа „Войводите”, той ме нападна в гръб. Паднах на земята и си ударих главата. След това ударите продължиха”, разказва потърпевшият.

По думите му майката на нападателя „му спасила живота”.

„Жената живее на горния етаж над механата. Тя чула виковете и се обадила на полицията. След това слезе долу и буквално го махна от мен”, обяснява Гидженов.

Мъжът е категоричен, че не познава нападателя си от дълго време.

„Работех там от десетина дни. Но съм чувал, че това не е първият път, в който е нападал и други хора, работили с него”, посочва той.

„Още на следващия ден отидох да си извадя свидетелство. Пораженията ми са доста. Но големият проблем в момента е гърбът ми, който продължава да ме боли“, заявява той.

„Жалка провокация с цел финансово обезпечение от човек, който пред колеги неведнъж е споделял, че се е прибрал от чужбина поради проблеми, породени от зависимост към алкохол и наркотици“, пише ни готвачът от Банско Николай Стоянов, по повод бития му колега и оплакванията му по телевизията. „Също така изгонен от последните два ресторанта, в които е работил, за доказани кражби и проявена агресия към колеги!“, твърди Стоянов.

„Не прави чест на телевизия от ранга на Нова ТВ да показва толкова едностранчиво случай по непроверена информация.

Като запознат отблизо със случая ви уверявам, че истината абсолютно не отговаря на заявеното от „потърпевшия“, за което надявам се ще си понесе отговорността пред съответните институции“.

Собственикът на заведението твърди, че нищо от разказаното от Гидженов не е истина. „Въпросната вечер проявих съпричастност към него, тъй като беше сам на рождения си ден. Вечерта той вече беше пиян. Споменах му, че не съм доволен от работната практика и хигиена, която не спазва. Поисках и ревизия да направим, заради информация от други мои колеги, че той бил крал. Това го изнерви. Видимо агресивен, Васил излезе няколко пъти от страничната врата, след което се връщаше”, коментира в ефира на „Здравей, България” Стоян Стоянов, работодател на Гидженов.

„Той пръв ме удари. Имам медицинска експертиза и снимков материал. Нормална реакция е при самозащита да го ударя и аз. Майка ми, която живее над механата, дойде да види какво става. Аз бях човекът, който се обади в полицията, а не майка ми”, казва Стоянов.

По негови думи барманът на заведението видял, че в деня на инцидента, по обяд Васил е влязъл в двора на механата, като е разбил вратата.

„Заради естеството на работата ми, няма как понякога да не се стигне до конфронтация, но никога не е имало ескалация на напрежението. Не фигурирам в полицейския регистър. Бивши работодатели на Васил Гидженов са готови да свидетелстват пред полицията и за предишни негови агресивни прояви”, казва още Стоянов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене