Най – доброто за Гоце Делчев предстои…

ПП ГЕРБ подреди кандидат- депутатската си листа за предстоящия вот на 27 октомври Община Гоце Делчев, ще се представлява от Никола Джингаров.

Слагайки на първо място ангажиментите, които е поел към учителите, училището, към обикновените хора, към помощта за  откриването на отделението по инвазивна кардиология в Гоце Делчев, към всички обърнали се за помощ и съдействие към него, понякога забравяйки дори себе си… Всеотдаен, отговорен, почтен и образован, са само малка част от признанията на хората за него.

Със своя професионален опит, дисциплина, отдаденост и желание да работи, имайки ясна визия и конкретни планове за справяне с проблемите,безспорно е най- добрият избор!

Време е нашият град, общество и държава, да бъдат представлявани точно такива хора – човеци! Топ Преса ще ви представи кандидатите за народни представители, на база бег раунд, обществено мнение и постигнати резултати. Време е град Гоце Делчев да има своят народен представител с опит, дал много на общината си като политик, местен парламентарист и експерт в сектор „Образование“ с местен и национален авторитет – това е Никола Джингаров.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене