Доказан дерибей!Справка в сайта на КПКОНПИ показва, че според подадената имотна декларация при встъпване в длъжност в Общинския съвет през есента на 2019 г. докторът е заявил, че има апартамент в Истанбул. Имотът е с площ от 125 кв.м и му е бил дарен през 2013 г.

ДЕРИБЕИТЕ В АКЦИЯ! Съветник на Доган плаши лекар от гоцеделчевската болница: Мъжа ти иде ли при Пеевски – ще те уволним от работа!

Прокуратурата в град Гоце Делчев ще работи извънредно днес. Доктор, дама, от гоцеделчевската болница, уважаван и престижен гиноколог е получила  диресктна заплаха от общинския съвестник и нейн колега доктор Неджми Уруч, че ако мъжа и отиде при „ДПС – Ново Начало“ с лидер Делян Пеевски то тя моментално ще бъде изгонена от работа. Заплахата е станала днес в ранния седобед, а заплашената лекарка е решила да уведоми първо централата на ДПС в лицето на областния лидер Ведат Хюсеин, а след това МВР и прокуратурата. От съображения за сигурност за сега няма да и публикуваме името. 

„Да. Имаме подобен случай…“ потвърди пред редактор на информационна агенция www.toppresa.com областният председател на „ДПС – Ново начало“ Ведат Хюсеин. Той обясни, че е потресен от действията на доктор Уруч, който е медик от гоцеделчевското село Корница и няколко мандата общински съветинк. „Този човек, няма никаква власт да кадрува в гоцеделчевската болница. От къде на къде? За какъв се е взел?!“ господин Хюсеин не скри емоцията си от мерзките действия. На констатация на Топ Преса, че действията на Уруч, наподобяват такива на истински „дерибей“, областният лидер каза лаконично – „Вие го казахте!“

Това ли са методите на догановите земеделци от Алианс за Права и Свободи? Заплахи и репресии?! Скандалите около този позорен общински съветник не са от днес. Местни жители от селото му припомнят пред Топ Преса, че той винаги е ползвал властта си само за користни цели.

„В кабинет общинска собственост в село Корница върти повече от хиляда пациента съветникът д-р Неджми Уруч. Той е личен лекар на цяло село, има пациенти и от Лъжница. Въпросът е плаща ли наем за помещението?”, питат се наши читатели още през 2022 г., както и дали докторът не попада под ударите на закона за конфликт на интереси като общински съветник?

„Като всички общопрактикуващи лекари Уруч получава определена сума за всеки пациент, преглед на пациент.

Говори се, че той е сред най-имотните в общината. Справка в сайта на КПКОНПИ показва, че според подадената имотна декларация при встъпване в длъжност в Общинския съвет през есента на 2019 г. докторът е заявил, че има апартамент в Истанбул. Имотът е с площ от 125 кв.м и му е бил дарен през 2013 г. Със съпругата си имат още апартамент в „Студентски град” в София, купен през 2016 г. за 87 823 лв., къща с двор в Корница за 2000 лв. и още една за 14 934 лв. Семейството има гори, ливади и ниви, всички в Корница, коли, банкови влогове.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене