На шести октомври ще има лов на съкровища в Драма!

В НЕДЕЛЯ, 6 октомври, тази година от 11:00 часа на тревните площи на Света Варвара ще се проведе Търсенето на съкровища от Асоциацията на собствениците на езикови центрове на Н. Драма.

Тази година темата на събитието е Олимпийските и Параолимпийските игри, както и Включването, което е темата на кампанията на PALSO за тази година.

Успехът му зависи от помощта на доброволци, тъй като около 25 до 30 души са необходими за организирането и гладкото му провеждане. Техният принос е решаващ, за да осигурят уникално изживяване на участниците, за да продължат тази красива традиция.

Сред доброволците, които подкрепят играта, винаги участва Червеният кръст, който предлага ценна помощ по въпросите на първа помощ и безопасност. В допълнение, скаутите осигуряват подкрепа в различни области на организацията и помагат за гладкото протичане на играта.

Играта е отворена за всички деца в префектурата и не е ограничена до ученици от центрове за чужди езици. Сдружението отправя открита покана към всички деца, като ги кани да участват и да се забавляват. Често нашите малки приятели са придружени от своите родители, които също участват активно в празника. Всъщност се провежда томбола за родители с подарък, която е спонсорирана от магазини в града ни, в знак на благодарност за тяхното участие и подкрепа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене