Изглежда обаче, са „изгладили“ многогодишните си търкания, и нищо чудно да ги видим заедно на предстоящите избори, твърдят източници. Паунаов не е обърнал гръб на политиката и чрез влияние с червените смятал да громи настоящия кмет и след три години да се върне на бял кон.

Първата сглобка ГЕРБ – БСП е факт в Кюстендил!„Старата любов, ръжда не хваща“. Новата, стара „афера“ Манолова- Паунов

Или както се пее в едноименната песен на Слави Трифонов,  „Мразя те, обичам те“,   определено приляга на сапунения сериал на Манолова и Паунов, сериал който според запознати, е на път да има и нов сезон.

Огромно минало свързва, Паунов и Манолова, които още преди години си открили обща адвокатска кантора и натрупали доста влизат заедно в предизборната битка и ще се работи усъпдно за развитие на лявото. Бившия кмет на `Кюстендил, който беше подкрепен от ГЕРБ смята да нтърси реванш от сегашната управа, която го би на изборите и намерил пристан при левите и на предстоящите избори ще работи в тандем със старата си любов Манолова, която щяла да сложи своя мюре за водач там. Това е най – екскулзивната инфорамция от този регион за деня.

Люовта между двамат пламнала преди години но после Мая заминала да бистри политиката в парламента, а любимият й Пепи да оправя бакиите на кюстендилската община, разказват запознати. Именно тогава започнало началото на края, коментират запознати. Малко след като Манолова помогнала на любовника си, въпреки че били от различни партии тогава, да стане градоначалник на Кюстендил, разведеният отдавна Паунов, си избрал кръшна секретарка, 24-годишната Надя, родом от село Жиленци, Кюстендилско. Момичето, като всяко селско чедо, било не само хубаво, но и работливо, а на всичкото отгоре и скромно, с консервативно възпитание. На мераклията Паунов явно не му липсвал мъжки чар, пък и кметският му пост го карал да изглежда двойно и тройно по-атрактивен за представителките на нежния пол. Скоро, Надя станала негова официална любовница, за което Мая Манолова последна научила. Заварила двамата в кабинета на тогавашния кмет Паунов, макар и не на калъп. След няколко дни кюстендилският кмет официално уведомил Манолова, че отношенията им са вече минало и той е предложил брак на секретарката си Надя. За да е подходяща за съпруга на тогавашния  кмет, 24-годишната администраторка била повишена в длъжност пресаташе. След броени дни, Петър Паунов и Надя официално станали семейство, но сватбата им била в изключително тесен кръг. Сърцето на влюбената Мая Манолова било сломено на парченца, разказват източници.

Изглежда обаче, са „изгладили“ многогодишните си търкания, и нищо чудно да ги видим заедно на предстоящите избори, твърдят източници. Паунаов не е обърнал гръб на политиката и чрез влияние с червените смятал да громи настоящия кмет и след три години да се върне на бял кон.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене