Тема в развитие! Директорът на Рибновското училище Джуркин пред Топ Преса: Детето не е бито, а блъснато и пребито!

Бърза реакция след намесата на toppresa.com!

Директорът на СУ „Йордан Йовков“ с. Рибново Манчо Джуркин със светкавична реакция по темата с битото дете от Рибново! „Държа да уточня следното. Наранетото дете е от Осиково не е от Рибново. Майката има първи брак, а от този първи брак има голяма дъщеря – тя е качила снимката във фейсбук, демек доведената сестра на детето. Не майката! А относно случая, мога да заявя, че има доклад на бюрото ми. Касае се инцидент между две деца, който се случва пред очите на десетина учители. Момченце от класа на нараненото момиченце я блъска и тя си удря главата в чина. Детето моментално е приведено до медицинския център, обслужено е от сестрата, купено му е сокче и е успокоено. С него е работил училищния психолог. Това е реалността. Не искам от нищо да правим нещо…“ Това са думите на директора Джуркин, изречени пред редактор на Топ Преса.

ОТ НИЩО НЕЩО ЛИ? 

Извинявайте скъпи приятели и читатели, но ТЕЗИ ДУМИ НА ДЖУРКИН звучат по скандално. Инцидент пред очите на учители! Не един и двама! Купено му беило „сокче“ да се успокои?! Това проява на милост ли е или какво?

Ровене в личиня живот на родителите и семейството! Префосионализъм!? Не мислим! Върти се за да няма наказани. Директорът е толкова спокоен, дори сподели, че онзи ден внучето му пред очите му е паднало и се е пребило по подобен начин. Такъв бил живота! Само, че в училище отговорността е на персонала. В дома на родителите. Нужна е спешна проверка от инспектората и министерството. Случая смърди и манията да се потули бързо още повече буди подозрение.

Темата е в развитие….

ПРИПОМНЯМЕ СЛУЧАЯ ТУК:

ПОТРЕСАВАЩО! Рибново в шок! Майка качи снимка на бито дете на стори и обвини училището в селото!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене