Тони Стораро тази вечер ще пее на сцената на есенния панаир в Гоце Делчев

Традиционният есенен панаир в Гоце Делчев, който е разположен в бившата казарма на града, тази година се радва на голям интерес от занаятчии, търговци и посетители. За всички тях е подготвена разнообразна и богата програма. Всяка вечер има много музика, а със свои изпълнения се представят някои от най-известните и обичани музиканти и певци в страната.

Тази вечер за доброто настроение на всички ще свири Оркестър “Неврокоп” с ръководител Петър Воденов и солисти Цветанка Воденова и Георги Жбантов. Специален гост е фолк звездата Тони Стораро. Певецът ще изнесе вдъхновяващ концерт за своите фенове и гостите на панаира.

Утре вечер публиката ще забавлява DJ “Mani”, както и DJ Дамян и Яворчо. Музикалната програма в петък ще продължи с изпълненията на оркестъра на Панчо Иванов и солисти Траяна Георгиева, Магдалена Георгиева и Наум Странджев. Веднага след тях на сцената ще излязат певиците Ива и Велислава Костадинови.Сцената на есенния панаир в събота, 21 септември, ще е за Оркестър “Класик” с ръководител Илко Костадинов и солист Любомира Иванова. А след тях всички ще се насладят на невероятния глас на певицата Софи Маринова.

Финалът на събитието в неделя ще дойде с изпълненията на Оркестър “Ивелия” с ръководител Лефтер Георгиев – Лефко и солист Мариана Георгиева.

Както винаги досега, на панаира има много забавни игри, люлки, стрелбища, вкусни скари и отрупани с какво ли не търговски сергии.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене