Не успяхме да се свържем с местните ветеринари, когато решихме да го преместим в Солун. За съжаление, когато отидохме да го вземем, животното беше умряло.

ШОКИРАЩО! Смърт на Фламинго се превърна в истинска драма на плаж край КАВАЛА!

В района на плажа Офрино е забелязано фламинго . Асоциацията за защита на животните в Тузла се опита да му помогне, като се свърза с професори и ветеринари, но животното не успя, съобщават ни кореспондентите ни в Гърция. Подробности съобщава администраторът на онлайн групата Philozoikos Syllogos Pangaiou (Тузла) :

Асоциацията за защита на животните в Тузла се опита да му помогне, като се свърза с професори и ветеринари, но животното не успя. Подробности съобщава администраторът на онлайн групата Philozoikos Syllogos Pangaiou (Тузла) : Приятели, добър следобед 18.09.24 г., 10:20 Ofryni Beach: Фламинго се разхождаше в лошо състояние – Опитаха се да му помогнат, но напразно… | Kavala News Новините на Ka… https://www.kavalanews.gr/44381-paralia-ofrynioy-flamingko-kykloforoyse-se-ashimi-katastasi-prospathisan-voithisoyn-alla 5/10 Бяхме информирани, че в района на плажа Офрини има фламинго в лошо състояние. Като сдружение се свързахме с г-жа Анастасия Комнину, специален професор по диви животни, за да ни даде съвет какво можем да направим. Отговорът й беше, че трябва да бъде прехвърлена на ветеринарен лекар, с който да се свърже или да бъде преместена в Солун в централата на ARION. Не успяхме да се свържем с местните ветеринари, когато решихме да го преместим в Солун. За съжаление, когато отидохме да го вземем, животното беше умряло. ЖАЛКО, че такова красиво животно трябва да умре без помощ. 1. Снимка, както ми е изпратена на живо 2. Както по-късно го установихме

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене