Бъдете част от нея! Ние също ще бъдем там! В четвъртък 19 септември от 12 до 17 часа в централната част на големия търговски форум, ТОЧНО ПРЕД СЦЕНАТА на традиционния есенен панаир.

МЪЛНИЯ В ТОП ПРЕСА! ТОП берберите на Гоце Делчев с МЕГА акция четвъртък на панаира! Ще работят на терен – благотворително!

Златните ръце на Гоце Делчев се обединяват с благотворителна цел! Топ берберите на града и региона Садетин Хавале, Марин Ковачев и Радислав Чепелов, Халит Али заедно с хора от бранша и от своя екип правят нечувана МЕГА акция на провеждащият се в град Гоце Делчев традиционен есенен панаир.
В четвъртък 19 септември от 12 до 17 часа в централната част на големия търговски форум, ТОЧНО ПРЕД СЦЕНАТА, ще бъдат разположени цели ДЕСЕТ БРЪСНАРСКИ СТОЛА с всички необходими аксесоари за уникалните прически и бради които берберите правят.

Всеки един гост на панаира ще може на място да промени своята визия в уникална и неповторима, а парите с които ще заплати за услугата ще отидат за две каузи. Първата е за малката Фатме Робева от Рибново, която е на 1 годинка и се нуждае от спешно лечение в Турция, втората е каузата да се наберат спешно средства за Огнян Касов от гаменското село Огняново, който има нужда от пари за лекарство, което ще спаси живота му от лапите на тежка смъртоносна болест.
Тези хора са истински факири в това което правят и не само с местно, не само с национално но и с международно признание.

Истински престиж е тези факири да се погрижат за вашата визия и ако не сте сядали на стола им за разкрасяване и ударна визия сега е моментът. Гаранцията, че всеки един лев който оставите за труда им отива за благотворителност са освен имената им, думата на Топ ПРЕСА и ЛИЧНАТА АНГАЖИРАНОСТ НА ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, която прие идеята и веднага осигури безвъзмездно терен, охрана и всички условия да се проведе благотворителната акция.
Бъдете част от нея! Ние също ще бъдем там! В четвъртък 19 септември от 12 до 17 часа в централната част на големия търговски форум, ТОЧНО ПРЕД СЦЕНАТА на традиционния есенен панаир.
Очакваме ви!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене