Мъж орева медиите че ял бой от шефа си в Банско! Майката на шефа пред toppresa.com: Имаше спречкване заради кражби!

Мъж твърди, че е пребит на работното си място от шефа си навръх рождения си ден. Случаят е от преди седмица в Банско, където Васил Гидженов работел като готвач. Мъжът твърди, че е нападнат в гръб от собственика на заведението с удари в главата и по цялото тяло. След намесата на полицията – извършителят е задържан за 24 часа.

„Нямам обяснение за случилото се. Човекът ме покани след края на смяната ми, защото имах рожден ден – да изпием по едно питие и да поговорим. Всичко вървеше много нормално. Но на излизане от механа „Войводите” той ме нападна в гръб. Паднах на земята и си ударих главата. След това ударите продължиха”. Това разказа потърпевшият Васил Гидженов пред Нова телевизия.

По думите му майката на нападателя „му спасила живота”.

„Жената живее на горния етаж над механата. Тя чула виковете и се обадила на полицията. След това слезе долу и буквално го махна от мен”, обясни Гидженов.

Мъжът е категоричен, че не познава нападателя си от дълго време.

„Работех там от десетина дни. Но съм чувал, че това не е първият път, в който е нападал и други хора, работили с него”, посочи той.

Гидженов си е извадил медицинско свидетелство. Топ Преса е единствената медия, която за разлика от първоизточника Нова телевезия поиска и мнението на другата страна. Позвънихме на телефона на въпросното заведение и говорихме с майката на собественика. Тя нито потвърди или отрече побоя, но заяви, че е имало спречкване заради системни кражби от страна на работника – жертвата.

Когато шефът искал да направи ревизия на въпросиня служител, който по думите и идвал и нетрезвен на работа, готвачът реагирал остро и започнал да прави скандали с цел да осуети ревезията.

Разследващите ще удостоверяват, кой крив и кой прав!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене