Срам и позор! Доктор Кочева от Гоце Делчев изоставена да гние в старчески дом от сина и заместик директора на болницата в Благоевград?

На снимката в старческия дом на град Гоце Делчев изоставена и подритната, оцелява в старостта си доктор Донка Кочева доказан специалист по пневмология и фтизиатрия (пулмология) в гр. Гоце Делчев. Награждавана и призната за лекар и човек нееднократно. Тя е майка на господин Янко Кочев заместник директор “Медицински дейности“ в МБАЛ – Благоевград. Господин Кочев е син на доктор Кочева от Гоце Делчев. Доктор Кочев цял живот командва из лечебните институции на колосална държавна заплата. Сега в Благоевград по данни на Топ Преса взима над 15 000 лева. Не ни е много удобно ама питаме, не оставя ли барем 1000 лева на месец от доходите му да плати на някой да гледа майка му?
Това ли е хуманността ви господин Кочев, майка ви, уважаваният лекар да бъде приета по милост в старческия дом без никакво внимание? Щом един заместник дирекор  така се отнася с майка си, какво ли е отношението му към пациентите? Ето долу в дясно е жив пример на Алековия герой от разказа “Пази Боже сляпо да прогледа”.
Ако имате съвест доктор Кочев, този пост ще събуди нещо във вас и вместо да ни плюете ще поправите една явна несправедливост. Помнете – майката е единствения ваш близък, който никога няма да ви изостави дори и целият свят да се е отрекъл от вас. Бъдете човек не само заместник директор.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене