КРАЙ НА ВОЙНАТА МИНКА- БАШЕВ! Всички дела и жалби един срещу друг – оттеглени! Ще стане ли същото с ДПС?

Много шум за нищо? Минка Капитанова и Ахмед Башев, развяха бялото знаме! Край на „войната“ ли е това? Юристите на Топ Преса направиха стойностна проверка и се оказа, че всички дела и жалби заведенени от двете страни една срещу друга са оттеглени или прекратени от страните. Край на войната! Тя им костваше политическите кариери, щото и двете фигури вече не са политически. Нямат никаква политическа стойност. 

Наш достоверен източник, ни разкри, че екс величията от Гърменско, г-жа Капитанова и г-н Башев след многогодишно водене на къде тиха, къде не дотам тиха „война“ между тях, подкрепена и с множество жалби един към друг, двамата най-накрая са „развяли бялото знаме“. Свидетелство за това е решението на двамата да оттеглят, подаваните един срещу друг през годините жалби.

Като припомняйки си, за развилата се сага между тях, направо си е чудно и  похвално. Битките, които двамата имали за кметското място, били пословични. Припомняме, че двамата имали и вражда, относно и лавирането им между партиите на ГЕРБ и ДПС.

„Бях подкрепена на изборите от ГЕРБ. Сега реших да подновя членството си в ДПС. Не е имало предварителни договорки с ГЕРБ. Всеки има право да избира в коя партия да участва“, категорична бе Капитанова. „Ахмед Башев е в постоянни преговори с ГЕРБ. Напоследък постоянно преговаря с тях“, разкрива тя на въпрос за бившия кмет на селото, преди години докато двамата се заливаха с помия. Така сега двата лагера на ДПС се заливат с помия. Интересът въпрос е дали и по подобен начин ще свърши войната в ДПС? Времето ще покаже!

  Така и не става ясно, каква точно била „ябълката на раздора“ между тях,  както и дали сегашният сключен „мир“,  ще остане и за напред във времето. Едно бе сигурно от далече се носеше шума на парите… 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене