Публикуваме дитирамбите, с които Копейкин я предостави като кандидатката на „Възраждане” за КС, изводите си направете сами:

ПОЗОР! Благоевградска депутатка плю на морала! Набута щерка си в елитна гимназия с връзки без никакъв бал?!

Опорките на Костя Копейкин за морал, чест и достойнство у депутатското братство на гротеската „Възраждане” се разбиват на пух и прах от видинчанката с благоевградско местожителство Цвета Рангелова. Оказа се, че чевръстата депутатка от Благоевград с диплом по право от ЮЗУ „Неофит Рилски” е набутала щерка си в елитната езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов“ в Благоевград без нужния бал.

„Детето не е виновно, че има такава амбициозна майка, която като виден „борец за справедливост с висок морал” използва служебното си положение, за да запише момичето си в уж най-доброто школо в региона. В Министерството на образованието просташкото изпълнение е публична тайна и може да бъде проверено и доказано документално, за да бъде санкционирано”, не скри информаторът.

Тинка Попова

Тинка Попова

Гимназията, която през април отбеляза своята 40-годишнина, е и изпитен център на Кеймбридж за владеене на английски език. „Няма да са учудя, ако патриотката със завиден морал Цвета готви наследничката си за дипломат, тапия от това училище е добър старт, стига щерката да завърши”, коментира запознатият с връзкарската драма. Топ Преса отправи питане към роководството на училището но дирекорката Тинка Попова се направи на заета, за това питането ни отива директро в Министерството на образованието. 

Проблемът не е в това, че депутатка е набутала детето си в училище, където не му е мястото, естественият подбор ще си каже думата, колкото и да се напъва Цвета, смята източникът.

Проблемът е, че такива като Цвета ни ги сервират за хора достойни, на които можем да поверим съдбините на България. Поне ако слушаме Костя Копейкин…

Същата тази Цвета Рангелова в началото на януари 2024-а дори бе предложена за… конституционен съдия лично от лидера Костадин Костадинов?!

Публикуваме дитирамбите, с които Копейкин я предостави като кандидатката на „Възраждане” за КС, изводите си направете сами:

Цвета Рангелова е юрист по образование, народен представител в 48-ото и в 49-ото Народно събрание. Родена е във Видин, където завършва средното си образование. През 2000 г. завършва право и придобива магистърска степен в Юридическия факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски“ в Благоевград.

Притежаваният от госпожа Рангелова юридически стаж е придобит единствено в качеството ѝ на адвокат, първоначално вписана като такава през 2002 г. в Адвокатска колегия-Кюстендил, а от 2004 г. като адвокат в Адвокатска колегия-Благоевград, посочва Костадин Костадинов в предложението си.

Доказателство за добрата репутация и доверие, с които се ползва сред колегите си госпожа Рангелова, е и обстоятелството, че същата нееднократно е била избирана в органите за управление на адвокатурата, както и че често е сред избраните делегати за ежегодно провежданите общи събрания на адвокатите в страната, отбелязва той.

Нейната подготовка като отличен юрист, дипломатичност, морал, независимост и обективност, съчетана с умението твърдо да отстоява обществени каузи са ѝ и завоювали авторитет не само в юридическите среди, но и сред обществеността, заяви тогава лидерът на „Възраждане“. Както в Комисията по правни въпроси, сред колегите си юристи, така и в пленарната зала Цвета Рангелова нееднократно е показвала не само експертиза, но и че може да носи отговорност, умее да работи в екип, намира разрешение в трудни и деликатни ситуации. Костадинов отбелязва още, че с работата си неведнъж е показвала висок професионализъм и знания.

Притежаваните от госпожа Рангелова високи нравствени и професионални качества, съчетани с доброто познаване на националното и европейското законодателство, както и с желанието ѝ непрекъснато да повишава квалификацията си, за да бъде подготвена за компетентното, ефективно и справедливо правно регулиране в обществените отношения, имат важно значение за работата на Конституционния съд, смята Костадинов.

Коментарът е излишен…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене