САМО В ТОП ПРЕСА! Нов невиждан плувен комплекс отваря врати в Драма!

– „Проектът на околното пространство не ни обвързва. Не е необходимо първо да бъде завършен, за да може басейнът да заработи“  „Надяваме се, че до октомври ще можем да се пусне в употреба“съобщиха от местната управа на града. 

Почти готов е новият басейн на Драма, който вероятно ще заработи от октомври, независимо от завършването на проекта за околното пространство, което е друг договор. Интересът на плувни групи и приятели е голям, както е естествено, а въпросите към Община Драма относно датата на началото на използването му са постоянни.
Припомняме ви, че изграждането на новия плувен басейн беше необходимо, тъй като обвивката на стария плувен басейн имаше много проблеми с влошаването на структурните му материали с течение на времето. Това се смяташе за опасно за спортисти и плувци, поради което новият плувен басейн беше пуснат благодарение на незаменимата помощ на Raycap.

Разбира се, целият предходен период беше предшестван от неудобството предимно за отборите и състезателите, които трябваше да използват други плувни зони за тренировки, по-специално в съседния град Кавала.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене