Олимпийската медалистка от Петрич Ева Николова падна туш пред любовта, каза „да“ на любимия си

Олимпийската шампионка Евелина Николова, която донесе бронз за България на Игрите в Токио през 2021 г., направи следващата голяма крачка в живота си – каза „Да“ на любовта. На стилна сватбена церемония край Вакарел, тя и избраникът ѝ Атанас Грезделев си размениха клетви за вечна обич и събраха множество родни спортисти, приятели и близки.

Сватбеният ден на Евелина събра много бивши и настоящи спортисти, сред които именити български състезатели като Ренета Камберова, Боряна Калейн, Мария Оряшкова, и други. В социалните мрежи ги заляха с поздравления и мили думи.

 

Допълнителни емоции внесе и начинът, по който Николова бе изведена до олтара – от личния си треньор Мирослав Гочев, с когото постигна и най-големите си успехи в борбата.

Въпреки радостното събитие, Евелина не спира със спортната си кариера. Тя вече се готви за следващото голямо предизвикателство – Световното първенство в Тирана, което ще се проведе в края на октомври. Там тя ще се състезава в неолимпийската категория до 59 кг.

Събитието отбелязва нов етап в живота на Евелина Николова, който тепърва ще бъде изпълнен с нови емоции и предизвикателства както на тепиха, така и в личния живот.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене