Такива като Вранчев, били млади и зависими, в тях пламти само емоция но с едно привикване в ДАНС, прокуратура или ГДБОП са способни да напълнят шортите и да целунат ръка на другия лагер.

НАПРЕЖЕНИЕ В ДПС ДОГАН! Какво правеше двойката Илхан Кючук и Валентин Тончев в хотел „Бохема“ Огняново? УНИКАЛНИ РАЗКРИТИЯ

ОЧИТЕ КАЗВАТ ВСИЧКО

ОЧИТЕ КАЗВАТ ВСИЧКО

“От мъжката любов по-силна няма” – с тези думи депесари от цяла България описват шеметната кариера на един от най-безличните, но болно амбициозни депутати Валентин Тончев.

Още преди година сайтът “МИГ Нюз” го представи като “фаворит на евродепутата Илхан Кючюк. От години двамата са в изключително близки отношения, казват от ДПС”, твърди медията, която познава изтънко страстите и драмите в Движението.

Съпартийците на Валентин Тончев отиват още по-далеч, казвайки, че “дружбата” между двамата далеч не е на идеологическа основа, а има доста телесен характер и е била активно консумирана както у нас, така и в Брюксел, където роденият в Димитровград анонимник дълги години е бил дясна ръка на Кючук. Последният пък, макар да е съпруг и баща, явно не е подминат от европейската мода на еднополовата дружба, възмущават се те.

Най-голям яд в редиците на ДПС предизвиква фактът, че Валентин е парашутист и натрапник, който макар сравнително млад, вече е обиколил няколко партии. Преди десетина години той е председател на Управителния съвет на Българското евроатлантическо младежко дружество и така изкарва няколко години под крилото на Соломон Паси. Амбициозният младеж е роден е в Димитровград и завършва висшето си образование в университета в Страсбург. През 2014 г. става външнополитически съветник на евродепутата Илхан Кючюк. Явно далеч от патриархалните порядки в родината, двамата са открили истинската си същност.

“Нерде Димитровград, нерде Враца”, гаврят го от врачанската структура на Движението, където Тончев им е натресен за водач по заповед на Илхан Кючук без да има общо с региона. Той първо си пробва късмета в столицата, където води цели две листи на ДПС, но се прочува със срамно ниския си личен и партиен резултат. Ето защо набързо е командирован във Враца, откъдето става депутат в последния парламент. Този път обаче, на нежният млад политик е отреден Благоевград. Източници на Топ Преса ни информират, че има сериозно напрежение при реденето на листи в лагера на Доган по тази линия. За област Благоевград от местните доганисти е гласен Ахмед Вранчев за водач, както не веднъж сме писали, но последно време евродепутатът Кючук се. е взел вече за официален лидер на партията и крилото и почти насила набутва Тончев, там където не му е мястото.

Врначев дори се сочи за областен лидер на крилото ДПС - Доган

Прогонен от Враца – нужен в Благоевград!?

Този път партия ДПС крило Доган, няма да се радва на комфортът, който осигурява твърдия електорат. Всеки глас ще е важен, ще е е важен и екипът, който ще работи в следващия парламент. Върхушката около Аталай – Чакъров е притеснена от фактът, че този път компромис не можело да има. Нужни са стабилни и най – вече непробиваеми хора, ето защо присъствието на „Догановия каймак“ в Народното събрание е жизнено важно. Такива като Вранчев, били млади и зависими, в тях пламти само емоция но с едно привикване в ДАНС, прокуратура или ГДБОП са способни да напълнят шортите и да целунат ръка на другия лагер. Това била задачата на Кючук, който прави всико възможно да наложи водачите на листи за всички области. Този път преференциите в ДПС – Доган ще са разрешени, така че това е иделания прах в очите на младите и зелени кандидати като Вранчев и Зайденов например.

И НЕЩО ПИКАНТНО… 

Упорито се говори, че Тончев и Кючук вече са посетили тайно района на област Благоевград. Цел – агитация на местните за новата стратегия. Отседнали в гърменското село Огняново в хотел „Бохема“ – място изолирано от големия шум, където уединени двамата го ударили на СПА релакс. Хотелът е извесетн, като „зоната на изневерите“ предлагайщ стаи за „любом човек“, а за тези които го нямат предлагало се и „любим човек“.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене