Неудобните – епизод 22 – за обезглавяването на РЗИ и за безумиците в кандидат-депутатските листи

В поредния 22-ри епизод на предаването „Неудобните“ водещите Веселин Стаменов и Мариета Димитрова коментираха обезглавяването на Регионалната здравна инспекция в Благоевград и безумиците в кандидат-депутатските листи в страната.

Както вече ви информирахме, благодарение на серията коментари и репортажи, които неудобните журналисти на Югозапада показаха в предаването бе освободен директорът на институцията д-р Михаил Кметски. На неговото място бе назначена д-р Лена Павлова.

Водещите пожелаха успех на новия директор и я посъветваха да провери за компетентността на хората, с които работи. Посъветваха я също и да назначи проверка на МБАЛ – Благоевград и детското отделение на лечебното заведение.

Главният редактор на Blagoevgrad-News и медийният мениджър на Топ Преса коментираха и безумиците в листите за кандидат-депутати на политическите партии.

Според Веселин Стаменов има хора, които които говорят в медиите неща, които са далеч от тяхната същност. Той даде пример с Евгений Михайлов, който е в листата на ДОСТ и Слави Бинев, който от върл националист мина в ДПС.

„Това е все едно владиката да стане мюсюлманин“, коментира той.

По думите му, мажоритарният вот ще доведе до момента, в който лица като Фики Стораро, Преслава и Митьо Пищова ще седнат на депутатски столове.

Какво казаха още неудобните журналисти вижте във видеото:

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене