Дългогодишни избиратели на ДПС : Къде е Доган да ни поведе? Предайте му, че с криене не става!

Къде е Ахмед Доган? Защо и от какво се крие? Защо мълчи? На какво разчита, щом е в нелегалност? Избирателите на ДПС от Пиринския край не спират да си задават този въпрос, търсейки логиката на поведението на почетния председател на замиращата партия ДПС. Истинският, сърцат избирател на партията и последовател на лидера Доган никога не си е представял, че политическият му лидер ще демонстрира такова „мишкуване“.

„Ако Доган си мисли, че ще ни сложи поредния „лидер“, който да ни командва, докато пак му писне и сложи друг, този път не е познал… На последното мероприятие в което Доган се появи пред хората в „Росенец“, той употреби едно изречение – „За момчето няма връщане назад но и за нас няма връщане назад, колеги.“ Да, доктор Доган! Няма връщане назад и за теб.

Свърши се със султанството! Категорични са избирателите, които искат Топ Преса за своя трибуна, която да разнесе техния апел. Излез и ни поведи, ако изобщо искаш да бъдеш отново в политиката и ако милееш за своя електорат. Изборът ти на „План Б“ в лицето на доктор Джевджет Чакъров е непарвилен! Човекът е мирен и тих и му липсват всякакви лидерски качества, а и не искаме Джейхан Ибрямов, Кючюк и компания да ни говорят ти какво си казал. Когато дойтат при нас хора емисари на Доган, ние им заяваваме единствено – предайте му на почетния председател, че с криене този път няма да стане. 

Излез доктор Доган и ни поведи, ако не  – тогава си остани там където си!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене