Зелените, партньори на ПП-ДБ, спираха АМ „Струма“ с години. Казват, че са европейци, а Европейската комисия няколко пъти ги уведоми, че проектът спазва всички зелени изисквания.“

МЕСТНА ВЛАСТ! Успешното управление на Сандански – Георги Георгиев!

Официално Георги Георгиев е най-успешният народен представител в историята на Сандански. Той е първият политик от общината, който става народен представител за трети път (и то пореден). Доказал многократно,  че приоритет за него са, благоустройството на родния му град и хората.

През лятото Върховният административен съд отхвърли последната жалба на „Зелените“, които от години съдят АМ „Струма“. Това ще позволи магистралата да бъде завършена.

По този повод, депутатът пише  в социалните мрежи: „Зелените, партньори на ПП-ДБ, спираха АМ „Струма“ с години. Казват, че са европейци, а Европейската комисия няколко пъти ги уведоми, че проектът спазва всички зелени изисквания.“

„Магистралата вече щеше да е готова, а сега ще я очакваме чак през 2030-та. Ще настояваме това да се случи по-рано, но първо трябва да има редовно правителство. Радвам се, че истината застана на наша страна. Хората видяха как някои политици работят против интересите на народа. Сега се надявам да няма санкции от страна на ЕС, но за жалост няма да избегнем инфлацията“, казва Георгиев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене