Пикантен виц пуснат в страницата Благоевградска вест във фейсбук, презизвика истински фурор в политическите и бизнес среди на областната столица.

Пикантен виц за бизнес дама от Благоевград предизвика истински фурор в социалните мрежи!

Пикантен виц пуснат в страницата Благоевградска вест във фейсбук, презизвика истински фурор в политическите и бизнес среди на областната столица. В него главен герой е вчерашният ни обект на разследване бизнес дамата Тонка Трайкова популярна в целия град като „баба Тонка“ – революционерката за лични и користни каузи.
Колкото и да ни е неприятно Топ Преса няма нищо общо с това, но определено не скри емоцията си от творческият продукт. Надяваме се госпожа Трайкова да демонстрира широко чувство за хумор и покаже, душа и сърце към свободата на словото. Ето и самият продукт на гения на анедоктите от Благоевградска вест:
„Бизнес дамата Тонка Трайкова – баба Тонка посещава салон за с*кс услуги на жени. Разглежда написите по вратите:
Разпускащ масаж, Масаж със щастлив край, Френски любов, Нежно и леко, Безпощадно яко, Алтернативен, Групов. На последната врата пише – Специалитет на заведението. Заинтересована отваря вратата и вижда дребен гологлав мъж седи в леглото. Пита:
– Ти кой си?
– Аз съм специалитета на заведението.
– И какво предлагаш?
– Аз целувам пъп.
– Е, голяма работа и аз мога да целувам пъп.
– Ама аз го целувам отвътре…“
КОЯ Е ТОНКА ТРАЙКОВА ПРИПОМНЯМЕ ТУК:

Опасната „Баба Тонка“ за развитието на Благоевград! Готова на революции но винаги трябва да е на нейният користен интерес!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене