В град Гоце Делчев се е продавал в няколко търговски обекта, в това число и известно местно заведение намиращо се в хотел на центъра. 

Мощна акция на РЗИ в Пиринско! Иззети са количества от сканделен енергиен прах!

Партида от добилия скандална слава енергиен прах – сниф, са открили инспектори от РЗИ в Благоевград.

Проверили са над 150 обекта в страната по разпореждане на здравния министър Кондева, съобщиха от Министерството на здравеопазването. Посочените продукти са били налични в магазини в девет областни центрове – Благоевград, София, Пловдив, Бургас, Варна, Стара Загора,  Монтана, Хасково и Сливен. Те са били налични в различни количества между 2 и 10 опаковки. Продуктите са етикетирани на български език, с обявена продажна цена, партиден номер и срок на годност. С предписания временно е спряна продажбата на 106 опаковки. Същите са оставени под възбрана до решение относно тяхната безопасност за употреба. В проверките по места участие са взели експерти от Комисията за защита на потребителите, както и органите на МВР.

Енергийният сниф стана обект на проверки след клип на чалга певицата диона. тя демонстрира, че се шмърка като кокаин. До момента никой не говореше за него. В град Гоце Делчев се е продавал в няколко търговски обекта, в това число и известно местно заведение намиращо се в хотел на центъра.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене