Новаков,не ни карай да си доказваме тезите в съда, с който ни плашиш, че там такива неща ще лъснат, неща които не ги пише в декларацията и са си направо за прокурор. 

МЕГА НАГЛОСТ! Андрей Новаков: Не съм милионер!

Миналата седмица в петък, Топ Преса повдигна завесата на декларациите подадени в КПКОНПИ за  миналия мандат на българските представители в европепламента! Показа се, че бившият ни евродепутат от горменско Асим Адемов, вече е доказан миилонер с милион в банката спестени от мандата. Стана ясно и че областният лидер на ПП ГЕРБ и все още действащ евродепутат Андей Новаков, от ГЕРБ пък има нови апартаменти, КОИТО  ДАВА под наем в София и Брюксел на стойност милиони, които му струват съответно 18 768 и 27600 лв. годишно.

Той има 395 070 лв. в банкови сметки. Инвестирал е 148 223 лв. Вденага след като тази информация придоби национална популярност, Новаков нанаде вой до небесата в редакцията на Топ Преса. Ядосал се от ползваната от нас дума „милионер“. Ами ние така преценяваме! Малка справка в сайтове за продажба на имоти в Брюксел, ТУК показва, че един двустаен апартамент например, на сравнително добра локация се продава на цена от над 830 000 евро, което прави близо 1 600 000 лева. В София нещата са почти същите, зависи от квадратурата.

Лоша или хубава! Пресилена или пресолена – истината си е истина. Докато работи за обществото, евродепутатът спестява! При това прилично доста. Чист милионер си си, господин Новаков. И не ни карай да си доказваме тезите в съда, с който ни плашиш, че там такива неща ще лъснат, неща които не ги пише в декларацията и са си направо за прокурор.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене