Нов кървав инцидент! Намушкан човек на Панорамата в град Гоце Делчев!

Миналата седмица може да бъде определена като една от кървавите седмици в неврокопския край. Ден след като полицай беше намушкан Сатовча след междуличностна ежба, източници на Топ Преса от МВР, съобщиха за друг също доста коварен и опасен инцидент.

Преди няколко дни на парк „Панорамата“ в град Гоце Делчев е бил намужкан млад мъж след скандал с други мъже. По случая тече сериозно разследване, иззети са записите от камерите на всички охраняеми обескти в района с видео. Това показва, че може би извършителите се издирват или просто се изяснява ситуацията. От МВР официално отказват какъвто и да е коментар. Няма данни наръганият да е починал, според наши хора в болницата няма починал човек в следствие на прободна рана. Но случаят е достатъчно коварен,, за да повдигне темата за контрол над случвящото се на парк Панорамата.

Оказва се, че от доста време районът около новия парк се е превърнал в свърталище на наркомани и всякаква измет. Млади хора посещават района, налазват по новите беседки, пият бира и пушат трева. Агресивни са, от време на време се чуват истерични викове, информират ни жители, които живеят в съседство с парк Панорамата.

Следим темата….

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене