Полицията задържа експолицаят-кмета на село Долно Осеново Алекси Крънчов с 3 кг Канабис

Арестуваха кмета на симитлийското село Долно Осеново при специализирана полицейска операция по линия на противодействие на производството и съхранението на наркотични вещества край Симитли тази нощ.

Криминалистите към ОДнаМВР-Благоевград задържа експолицаят-кмета на село Долно Осеново Алекси Крънчов заедно с негов авер с 3 кг Канабис.

Според източник кметът на село Долно Осеново Алекси Крънчов заедно с негов авер са заловени в момент на сделка, когато чакали купувача на 3 кг. Канабис. Към момента двамата се преглеждат от лекар в Спешно приемно отделение на МБАЛ-Благоевград, за да бъдат задържани в ареста за 24 часа.

Към момента се провеждат процесуални следствени действия, като се претърсват жилищата и други имоти ползвани от двамата задържани, както и моторни превозни средства.

Кметът на село Долно Осеново към община Симитли Алекси Крънчов е бивш служител на МВР към сектор КАТ-Пътна полиция при ОДМВР-Благоевград. В системата на МВР е бил винаги отличник, както и добре се справя с работата си, като кмет на селото. Пред разследващите Алекси Крънчов казал, че случайно е бил на неподходящото място, спрял се да се види с неговия познат, но да ли е така ще разберем от събраните доказателства на Антомафиотите.

Образувано е досъдебно производство. За случая е информирана Районна Прокуратура Благоевград.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене